Μανωλιουδάκη: «Το τελευταίο μου φάιναλ φορ»

Η έμπειρη περιφερειακή του Ολυμπιακού έκανε δηλώσεις μετά τον χαμένο τελικό με τη Σαμπαντέλ, ευχαριστώντας τη διοίκηση του συλλόγου για τη στήριξή της.

Μανωλιουδάκη: «Το τελευταίο μου φάιναλ φορ»

Ο Ολυμπιακός έφτασε μια... ανάσα από την κατάκτηση της Euroleague, όμως το σερί της Σαμπαντέλ στο φινάλε έσβησε το όνειρο και κράτησε τον τίτλο στην Ισπανία. Παρ' όλα αυτά, η πορεία των «ερυθρόλευκων» σκόρπισε περηφάνια για άλλη μια φορά στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας, με τη Φιλιώ Μανωλιουδάκη να δηλώνει τα εξής μετά το παιχνίδι:

«Ήρθαμε εδώ με ένα όνειρο. Ήμασταν πολύ κοντά. Παίξαμε πολύ καλά για τρία οκτάλεπτα, αλλά αυτά έχει ο αθλητισμός και κοιτάμε το αύριο. Σίγουρα για εμένα θα ήταν λίγο πιο ιδιαίτερο μιας και ήταν το τελευταίο μου Final-4. Αυτό όμως δεν έχει σημασία, οι αναμνήσεις μένουν. Μέσα από τις ήττες βγαίνουμε πιο δυνατοί, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Όσοι είδαν τον αγώνα μπορούν να καταλάβουν ότι παίξαμε σε μια έδρα που ήταν έδρα σήμερα.

Ευχαριστούμε τους Προέδρους μας, Βαγγέλη Μαρινάκη και Μιχάλη Κουντούρη που είναι πάντα στο πλευρό μας. Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να βρισκόμαστε εδώ. Είμαστε στην ελίτ της Ευρώπης, τόσα χρόνια, χάρη στην διοικητική και οικονομική σταθερότητα που μας προσφέρουν, παρέχοντας μας ότι χρειαστούμε. Τα λόγια είναι λίγα για να τους ευχαριστήσουμε. Συνεχίζουμε για τις επόμενες επιτυχίες του συλλόγου μας».