Πόλο Champions League: Πάντα δεύτερη η Βερόνα, με... επτάσφαιρο Ντε Λούνγκο!

Η Μλάντοστ πάλεψε στην Ιταλία αλλά δεν μπόρεσε να πάρει βαθμό με αντίπαλο τη Βερόνα. Οι γείτονες με το 12-9 παράμειναν τέσσερις βαθμούς μπροστά από τον Ολυμπιακό που ακολουθεί και πλέον έχει την τύχη στα χέρια του.

Πόλο Champions League: Πάντα δεύτερη η Βερόνα, με... επτάσφαιρο Ντε Λούνγκο!

Η Βερόνα κέρδισε 12-9 απόψε τη Μλάντοστ στην Ιταλία, έφτασε τους 22 βαθμούς και είναι τέσσερις μπροστά από τον Ολυμπιακό. Βέβαια την επόμενη αγωνιστική θα φιλοξενήσει την πρωτοπόρο Γιουγκ ενώ έχει να παίξει και με τον Θρύλο στον Πειραιά.

Η ουσία είναι πως απόψε με τον αρχηγό της Ντε Λούνγκο να σκοράρει επτά φορές, κέρδισε τους Κροάτες που προηγήθηκαν στο ξεκίνημα του ματς αλλά δεν άντεξαν. Τέσσερα γκολ είχε για τη Μλάντοστ ο Τσουκ.

Στον άλλο αποψινό αγώνα, η Γιαντράν Σπλιτ νίκησε άνετα 14-8 τη Σπαντάου. Θυμίζουμε πως την Παρασκευή, η Γιουγκ δεν είχε κανένα πρόβλημα κόντρα στο Ανόβερο (18-7) με τον Αλέξανδρο Παπαναστασίου να σημειώνει δυο τέρματα.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (10 αγώνες): Γιουγκ 28, Βερόνα 22, Ολυμπιακός 18, Ζόλνοκ 15, Γιαντράν Σπλιτ 9, Μλάντοστ 8, Σπαντάου 7, Ανόβερο 6.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (27/3): Ζόλνοκ – Σπαντάου, Βερόνα – Γιουγκ, Μλάντοστ – Ολυμπιακός, Ανόβερο – Γιαντράν Σπλιτ

Έχασε η Μπρέσια στη Μόσχα

Για τον Α’ Όμιλο, η έκπληξη έγινε στη Μόσχα. Η Ντιναμό επικράτησε 10-6 τη Μπρέσια που έχασε την ευκαιρία να ξεφύγει τέσσερις βαθμούς από την Μπαρτσελονέτα που ηττήθηκε την Παρασκευή το βράδυ, εύκολα 8-3 από την Προ Ρέκο.

Την Παρασκευή, η Φερεντσβάρος επικράτησε εκτός έδρας 12-9 της Έγκερ και ουσιαστικά η τετράδα σε αυτό τον όμιλο έχει ξεκαθαρίσει.

Η Προ Ρέκο δεν χάνει την πρωτιά με δέκα νίκες και μένει ανοιχτές οι άλλες τρεις θέσεις. Μπρέσια, Μπαρτσελονέτα και Φερεντσβάρος θα παλέψουν μέχρι και το τέλος αφού και τις τρεις ομάδες τις χωρίζει ένας πόντος.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (10 αγώνες): Προ Ρέκο 30, Μπρέσια 20, Μπαρτσελονέτα 19, Φερεντσβάρος 19, Έγκερ 12, Ντιναμό Μόσχας 12, Στεάουα Β. 6, Ερυθρός Αστέρας 0.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (27/3): Μπαρτσελονέτα – Φερεντσβάρος, Ερυθρός Αστέρας – Ντιναμό Μόσχας, Στεάουα Β. – Προ Ρέκο, Μπρέσια – Έγκερ