LEN Champions League: Το γκολ του Μουρίκη στο Top-5 της 9ης αγωνιστικής!

Ο διεθνής φουνταριστός του Ολυμπιακού έκανε μεγάλο ματς κόντρα στη Γιαντράν την Τρίτη (27/2) το βράδυ, πετυχαίνοντας μάλιστα ένα τέρμα που ψηφίστηκε από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία στα πέντε καλύτερα της 9ης αγωνιστικής.

LEN Champions League: Το γκολ του Μουρίκη στο Top-5 της 9ης αγωνιστικής!

Ο Κώστας Μουρίκης πραγματοποίησε κόντρα στη Γιαντράν Σπλιτ μια από τις καλύτερες φετινές του εμφανίσεις. Ο διεθνής φουνταριστός είχε κερδισμένες αποβολές και δυο γκολ, εκ των οποίων το ένα ψηφίστηκε στα πέντε καλύτερα της αγωνιστικής. Συγκεκριμένα η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία το κατέταξε στην τρίτη θέση.

Μιλάμε φυσικά για το 0-3 του Ολυμπιακού (6.07 πριν από το τέλος του ημιχρόνου). Ο Μουρίκης έχει βάλει στα...δίχτυα τον Ντούγιε Πιέκοβιτς, ο οποίος τραβάει συνεχώς τον διεθνή φουνταριστό του Θρύλου αλλά εκείνος δεν καταλαβαίνει τίποτα. Ο Δερβίσης από πλάγια δεξιά με μια "no look" πάσα τον βρίσκει στη θέση του φουνταριστού και ο Μουρίκης χωρίς να βλέπει με γυριστό – σαν ψαλιδάκι στο ποδόσφαιρο – γράφει το 0-3!

Για την ιστορία να πούμε πως στην κορυφή βρίσκεται το γκολ του Νικολάι Λαζάρεφ της Ντιναμό Μόσχας κόντρα στη Στεάουα Βουκουρεστίου (έκανε το 7-8). Δεύτερο καλύτερο του Κροάτη Πέταρ Μούσλιμ της Μπρέσια με αντίπαλο την Μπαρτσελονέτα (το 2-1 για τους Ιταλούς).

Στην τέταρτη θέση βρίσκουμε τον Λούκα Νταμόντε της Βερόνα (με αντίπαλο τη Σπαντάου έγραψε το 8-13 στο Βερολίνο) και στην πέμπτη το γκολ του Νικόλα Μούρισιτς της Έγκερ κόντρα στην Προ Ρέκο (είχε μειώσει σε 6-3).