Αποθεώθηκε ο Πάβιτς στο Σπλιτ: «Η καρδιά μου χτυπούσε δυνατά»

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Γιόζιπ Πάβιτς έπαιξε στο σπίτι του. Ο σπουδαίος τερματοφύλακας που τιμά το σκουφάκι του Θρύλου, ανδρώθηκε στο Σπλιτ και κατά τη διάρκεια της επίσης παρουσίασης των δυο ομάδων, αποθεώθηκε!

Αποθεώθηκε ο Πάβιτς στο Σπλιτ: «Η καρδιά μου χτυπούσε δυνατά»

Ο Γιόζιπ Πάβιτς ήταν το κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης (26/2) στο Σπλιτ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Γιαντράν. Ο αρχηγός του πρωταθλητή Ευρώπης, αποθεώθηκε από τους συμπατριώτες του που δεν έχουν ξεχάσει πως ο Γιόζιπ ξεκίνησε τη μεγάλη καριέρα του από την πισίνα του Σπλιτ.

Να σημειώσουμε πως χειροκροτήθηκαν και οι άλλοι δυο Κροάτες της ομάδας του μεγάλου λιμανιού που αγωνίζονται στον Ολυμπιακό. Οι Άντρο Μπούσλιε, Πάουλο Ομπράντοβιτς.

Ο Πάβιτς μετά το τέλος του αγώνα και τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού παραδέχθηκε: «Είμαι επαγγελματίας και έχω δώσει πάρα πολλά μεγάλα παιχνίδια στην καριέρα μου. Δεν μπορώ όμως να μην αναφέρει πως η καρδιά μου χτυπούσε δυνατά πριν από την έναρξη του σημερινού αγώνα και τη στιγμή που ο κόσμος με χειροκροτούσε. Είμαι ευτυχής που η Γιαντράν έχει επιστρέψει. Μπορεί να έχασε αλλά έδειξε πως έχει ποιότητα. Εμείς όμως κάναμε ένα απίθανο ξεκίνημα στο ματς και ήμασταν σοβαροί. Για εμάς ήταν ένα πολύ σημαντικός αγώνας στο δρόμο προς το final 8. Αντιμετωπίσαμε με σοβαρότητα τη Γιαντράν και δεν της επιτρέψαμε να μας αιφνιδιάσει».