Για τη νίκη ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Έτοιμος να πραγματοποιήσει το πρώτο από τα δυο βήματα που απαιτούνται για πρόκριση στο Final 4 της Euroleague, είναι ο Ολυμπιακός. 

Για τη νίκη ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Ο πρωταθλητής Ελλάδας Ολυμπιακός αύριο (23/2) στις 17.45, αντιμετωπίζει τη Σαν Αντρέου στον πρώτο προημιτελικό με στόχο τη νίκη που θα τον φέρει πιο κοντά στην τετράδα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου, Μόνικα Έγκενς, Νικόλ Ελευθεριάδου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Άλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Κίσα Γκόφερς, Βάσω Πλευρίτου, Χριστίνα Τσουκαλά, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ιωάννα Σταματοπούλου, Χάνα Μπάκλινγκ.

Παυλίδης: «Νίκη και καλή εμφάνιση»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης δήλωσε: «Προερχόμαστε από την απώλεια ενός τίτλου, που τον έχουμε αφήσει πίσω, αλλά από μόνο του το γεγονός αυτό είναι ικανό να μας πεισμώσει και να βγάλουμε την απαιτούμενη αντίδραση σε ένα σημαντικό ευρωπαϊκό αγώνα. Στόχος μας είναι η νίκη που θα διευκολύνει την πρόκριση στο Final 4 της Euroleague η οποία θα κριθεί στο σπίτι μας, αλλά το ζητούμενο είναι να επιστρέψουμε και στις καλές εμφανίσεις. Εφόσον συμβεί αυτό είμαι σίγουρος ότι έχουμε τον πρώτο λόγο».

Η Μαργαρίτα Πλευρίτου από την πλευρά της υπογράμμισε: «Το παιχνίδι με τη Σαν Αντρέου είναι ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της χρονιάς γιατί μπορεί να κρίνει πρόκρισή μας στο Final 4 της Euroleague. Θα μπούμε στον αγώνα συγκεντρωμένες και με μια δικιά μας καλή απόδοση θα κριθεί το αποτέλεσμα. Η πρόκριση στο Final 4 της Euroleague είναι από τους σημαντικότερους στόχους της χρονιάς και είμαστε έτοιμες για να ξαναγυρίσουμε εκεί».