Όλα ανοιχτά στον όμιλο του Ολυμπιακού για το φαιναλ-8 του LEN Champions League πόλο

Δείτε αναλυτικά όλη την δράση των δύο ομίλων του LEN Champions League. 

Όλα ανοιχτά στον όμιλο του Ολυμπιακού για το φαιναλ-8 του LEN Champions League πόλο

Ο όμιλος του Ολυμπιακού ολοένα και μπερδεύεται. Με εξαίρεση τη Γιουγκ που είναι πρώτη και σίγουρη για το Ανόβερο, οι άλλες δυο θέσεις είναι ανοιχτές. Θυμίζουμε πως το τέταρτο εισιτήριο πάει στους Γερμανούς που θα φιλοξενήσουν το final 8!

Ακόμη και δεύτερος προλαβαίνει να βγει ο Ολυμπιακός στον Β’ όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Έχουμε ακόμη έξι αγωνιστικές. Απόψε(6/2), η δεύτερη της βαθμολογίας Βερόνα σε ένα τρελό παιχνίδι στο Σπλιτ, ηττήθηκε από τη Γιαντράν (επόμενη αντίπαλος του Ολυμπιακού) με 12-9 με ένα επί μέρους 5-1 στην τελευταία περίοδο! Η Ζόλνοκ, το βράδυ της Τρίτης πέρασε από το Ζάγκρεμπ (11-8 τη Μλάντοστ) και επίσης έχει ελπίδες πρόκρισης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Μλάντοστ – Ζόλνοκ 8-11

Ανόβερο – Σπαντάου 11-7

Ολυμπιακός – Γιουγκ 10-10

Γιαντράν Σπλιτ – Βερόνα

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

( Σε 8 αγώνες)

Γιουγκ 22

Βερόνα 16

Ολυμπιακός 12

Ζόλνοκ 12

Μλάντοστ 8

Σπαντάου 7

Γιαντράν Σπλιτ 6

Ανόβερο 6.

Μισή ντουζίνα γκολ ο Βλαχόπουλος!

Στον Α’ Όμιλο, η Μπρέσια πήρε το ντέρμπι με τη Φερεντσβάρος (10-5) ενώ η Προ Ρέκο μετά και την ισοπαλία της Γιουγκ στον Πειραιά, είναι η μοναδική ομάδα που συνεχίζει με το απόλυτο (οκτώ στα οκτώ). Νίκησε 11-6 και τη Ντιναμό Μόσχας. Η Μπαρτσελονέτα επικράτησε 14-10 εκτός έδρας της Ραπίντ Βουκουρεστίου (ένα γκολ είχε ο Καπότσης για τους Ρουμάνους) ενώ η Έγκερ δεν είχε πρόβλημα κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα (17-11). Φυσικά από το ματς των Ούγγρων, ξεχώρισε ο διεθνής περιφερειακός της Έγκερ Άγγελος Βλαχόπουλος, ο οποίος και σημείωσε έξι γκολ!

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(Σε 8 αγώνες)

Προ Ρέκο 24

Μπαρτσελονέτα 19

Μπρέσια 17

Φερεντσβάρος 13

Έγκερ 12

Ντιναμό Μόσχας 6

Στεάουα Β. 3

Ερυθρός Αστέρας 0.

Από τον Α΄ όμιλο προκρίνονται στο final-8 οι πρώτες τέσσερις ομάδες. Από το Β΄ όμιλο, το «εισιτήριο» θα πάρουν τρεις ομάδες και το Ανόβερο, που φιλοξενεί την τελική φάση.