Σε ρυθμούς Γιουγκ ο Ολυμπιακός

Για το κρίσιμο ματς της Τετάρτης (6/2, 20.00) με αντίπαλο τη Γιουγκ προετοιμάζονται οι Πειραιώτες, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του Champions League.

Σε ρυθμούς Γιουγκ ο Ολυμπιακός

Στους ρυθμούς του Champions League και της επικείμενης κρίσιμης αναμέτρησης με τη Γιούγκ κινείται η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης υποδέχονται την Τετάρτη (6/2) στις 20:00 στο «Πέτρος Καπαγέρωφ» τους Κροάτες στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων της διοργάνωσης, με μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες.

Μετά την ήττα στην Κροατία, ο Ολυμπιακός θέλει να εμφανίσει σημάδια αντίδρασης και να επανέλθει στις καλές εμφανίσεις, συνεχίζοντας με θετικό πρόσημο την πορεία του για το Final 8.

Στην προσπάθειά τους αυτή, οι Πειραιώτες ποντάρουν και στην παρουσία του κόσμου, που αναμένεται να δώσει δυναμικό «παρών» στις εξέδρες του «Π. Καπαγέρωφ».

* Όπως ενημέρωσε ο Ολυμπιακός, στην αναμέτρηση με τη Γιουγκ ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Συλλόγου, με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους & Κάρτας Junior.