Βλάχος: «Επιτέλους ήρθε το μετάλλιο» (vid)
O Θοδωρής Βλάχος σχολίασε το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε η Εθνική πόλο ανδρών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.
Η Εθνική πόλο ανδρών επικράτησε κατά κράτος της Ιταλίας στον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
Ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Θοδωρής Βλάχος δήλωσε: «Επιτέλους ήρθε, γιατί όλα αυτά μας δίνουν πίεση, ότι δεν έχουμε καταφέρει κάτι. Επιτέλους. Το θέλαμε πολύ, ιδίως μετά την κακή εμφάνιση. Θέλαμε να φύγουμε από εδώ με το μετάλλιο, για εμάς, για το ότι δεν έχουμε κατακτήσει ποτέ ευρωπαϊκό μετάλλιο. Πιστεύω ότι τέτοιες εμφανίσεις δίνουν μετάλλια και προκρίσεις.
Η Ιταλία παραμένει μία υπερδύναμη. Ίσως είχαν το βάρος γιατί έχουν πολλά νέα παιδιά. Εμείς όλοι έχουμε ξαναέρθει σε αυτή τη στιγμή. Αλλά δεν παύει να είναι η Ιταλία, μία υπερδύναμη. Εμείς τη νίκη θέλαμε, δεν μας ένοιαζε αν θα είναι με διαφορά ενός γκολ ή πέντε».