Ολυμπιακός-Γιαντράν 13-7: Ο Θρύλος πλώρη για Ανόβερο!

Ο Ολυμπιακός για ακόμη μια φορά εκμεταλλεύθηκε τον παράγοντα έδρα, πανηγύρισε τη νίκη επί της Γιαντράν Σπλιτ με 13-7 και έβαλε πλώρη για το final 8 στο Ανόβερο.

Ολυμπιακός-Γιαντράν 13-7: Ο Θρύλος πλώρη για Ανόβερο!

Στον Πειραιά ο Ολυμπιακός δεν αστειεύεται. Αυτό αποδείχθηκε περίτρανα και στην αποψινή αναμέτρηση με αντίπαλο τη Γιαντράν Σπλιτ. Οι Κροάτες πάλεψαν στο πρώτο ημίχρονο, ήταν σκληροί αλλά όταν ο Θρύλος πάτησε γκάζι, εξαφανίστηκε και πανηγύρισε την τρίτη του φετινή νίκη στο «Πέτρος Καπαγέρωφ» σε ισάριθμα ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Πειραιώτες ήταν εξαιρετικοί στην επίθεση καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης με σωστές επιλογές στον παίκτη παραπάνω (6/9). Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλός αμυντικά και δέχθηκε πέντε τέρματα αλλά στην επανάληψη, οι Πειραιώτες έπαιξαν φοβερή άμυνα και δεν επέτρεψαν στη Γιαντράν να διεκδικήσει κάτι από το ματς.

Είναι χαρακτηριστικό πως η Γιαντράν ξεκίνησε τον αγώνα με 2/3 στον παραπάνω και τον τελείωσε με 2/8! Ο Ολυμπιακός έχουμε πει πως στην επίθεση έχει ταλέντο κι αυτό φάνηκε με τους Γούνα (5 γκολ), Γενηδουνιά (4 γκολ) να κάνουν ότι θέλουν την αντίπαλη άμυνα. Όταν λοιπόν έφτιαξε και η άμυνα στο τρίτο και το τέταρτο οκτάλεπτο, όλα πήγαν δεξιά για τον Ολυμπιακό που έχει αφήσει πίσω του το κακό ξεκίνημα και έχει μπει στο σωστό δρόμο για να βρεθεί το καλοκαίρι στο Ανόβερο.

Τα οκτάλεπτα: 5-3, 2-2, 3-1, 3-1

Ολυμπιακός: Γούνας 5, Γενηδουνιάς 4, Φουντούλης 1, Δερβίσης 1, Μπούσλιε 1, Αργυρόπουλος 1.

Γιαντράν Σπλιτ: Ζόβιτς 2, Μπούτιτς 2, Κράπιτς 1, Πάουερ 1, Πόποβιτς 1.