Ο Ολυμπιακός παρέσυρε και την Μλάντοστ (13-8)

Ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός πανηγύρισε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο Τσάμπιονς Λιγκ, επικρατώντας 13-8 της Μλάντοστ στον Πειραιά.

Ο Ολυμπιακός παρέσυρε και την Μλάντοστ (13-8)

Ένα ακόμη τρίποντο για τον Ολυμπιακό στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «ερυθρόλευκοι» του Θοδωρή Βλάχου, λίγες ημέρες μετά τη μεγάλη «μάχη» στη Βουδαπέστη με τη Φερεντσβάρος, υποδέχθηκαν στον Πειραιά τη Μλάντοστ και την παρέσυραν στο πέρασμά τους.

Οι Κροάτες που είναι στην κορυφή της Αδριατικής λίγκας με επτά νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, πάλεψαν με νύχια και με δόντια αλλά ο Ολυμπιακός στο «Πέτρος Καπαγέρωφ» δεν παίζεται. Μπήκε δυνατά, προηγήθηκε 3-0 με όπλο την άμυνά του, τον Πάβιτς και τις επιθέσεις στον παραπάνω. Ο Θρύλος έδειξε χαρακτήρα ακόμη κι όταν η Μλάντοστ επέστρεψε (3-2, 5-4) και στα μέσα της τρίτης περιόδου με ένα καταπληκτικό τέρμα του Ομπράντοβιτς από την περιφέρεια ξέφυγε 9-5. Οι Κροάτες μείωσαν σε 9-7 με δυο σερί στον παίκτη παραπάνω αλλά στην τελευταία επίθεση της τρίτης περιόδου, ο Γενηδουνιάς...χτύπησε στην κόντρα για το 10-7 και κάπου εκεί έβαλε τέλος στα όποια όνειρα των Κροατών για κάτι καλό μέσα στο «κάστρο» του Θρύλου.

Οι εξαιρετικοί Δερβίσης, Φουντούλης ανέβασαν τη διαφορά στα πέντε γκολ (12-7) στην τελευταία περίοδο και ο Μυλωνάκης με ένα φοβερό γκολ, έγραψε το τελικό 13-8 για τον Ολυμπιακό που αποθεώθηκε από τον κόσμου του που ζητούσε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρωπαϊκό.

Τα οκτάλεπτα: 3-0, 3-4, 4-3, 3-1

Ολυμπιακός: Σκουμπάκης 1, Δερβίσης 4, Φουντούλης 4, Γενηδουνιάς 2, Ομπράντοβιτς 1, Μυλωνάκης 1.

Μλάντοστ: Μπιγιάκα 1, Μίλος 3, Ράντου 1, Κάγκαλι 1, Λάζιτς 1, Μπουλούμπασιτς 1.