Πλευρίτου: «Περήφανη για την ομάδα»

Η Μαργαρίτα Πλευρίτου σχολίασε την παρουσία του Ολυμπιακού στον τελικό του LEN Champions League.

Πλευρίτου: «Περήφανη για την ομάδα»

Η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της, ωστόσο ηττήθηκε από τη Σαμπαντέλ στον τελικό του Champions League.

Η Μαργαρίτα Πλευρίτου αναφέρθηκε στην σπουδαία πορεία των «ερυθρόλευκων» στη διοργάνωση και τόνισε πως είναι περήφανε για όλη την προσπάθεια.

Συγκεκριμένα είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενη και περήφανη για την ομάδα μου , μπορεί να μην δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε σήμερα αλλά ξέρουμε την ποιότητα που έχουμε , για εμένα το σημερινό σκορ δεν μας αντιπροσωπεύει. Μέσα από καθημερινή προσπάθεια και πολύ δουλειά καταφέραμε να δώσουμε το παρόν σε ένα ακόμα τελικό Champion League, ο 3ος μέσα σε 4 χρόνια (αήττητες καθόλη την διάρκεια της διοργάνωσης).

Θέλαμε παρά πολύ να κατακτήσουμε και αυτό το ευρωπαϊκό αλλά δεν καταφέραμε να το φέρουμε πίσω στο λιμάνι. Φέτος ήταν μια παρά πολύ δύσκολη χρόνια, αν λάβουμε υπόψη μας την μεγάλη διακοπή 3 μηνών του πρωταθλήματος και την παρουσία μας σε 2 πολύ μεγάλες διοργανώσεις (Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα και Παγκόσμιο πρωτάθλημα) με την εθνική ομάδα».