Νικόλ Ελευθεριάδου: «Να φτάσουμε όσο πιο ψηλά…»

Η Νικόλ Ελευθεριάδου μίλησε για την προσπάθεια που θα καταβάλει η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού στο Final-4 του Champions League.

Νικόλ Ελευθεριάδου: «Να φτάσουμε όσο πιο ψηλά…»

Στην Ισπανία και τη Βαρκελώνη μετέβη η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού, εκεί όπου θα δώσει τη μάχη της στο Final-4 του Champions League για τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης.

Οι «ερυθρόλευκες» αντιμετωπίζουν το Σάββατο (20/4) τη Ματαρό στα ημιτελικά και θα επιδιώξουν να πάρουν τη νίκη για να βρεθούν στον τελικό της Κυριακής (21/4).

Η διεθνής περιφερειακή του Θρύλου, Νικόλ Ελευθεριάδου, δήλωσε:

«Προερχόμαστε από το ματς με τον Εθνικό. Να πω ένα μπράβο στον Εθνικό για το ματς, γιατί είναι πολύ σημαντικό να δουλεύουμε σε τέτοιες καταστάσεις, όχι μόνο στα εύκολα, αλλά και στα δύσκολα και να εφαρμόσουμε αυτά που δουλεύουμε ενόψει του Final-4. Η ομάδα είναι πανέτοιμη, έχουμε δουλέψει πάρα πολύ. Θεωρώ, πως η ψυχολογία μας και το μυαλό μας είναι ήδη εκεί και ανυπομονούμε να πάμε να το δείξουμε. Διαθέτουμε μία ομάδα μόνο με Ελληνίδες, είναι πολύ όμορφο.

Η ομάδα αυτή έχει χτιστεί και έχει κάνει πολύ μεγάλα βήματα, με τον νέο κόουτς και το επιτελείο, από τις αρχές του Αυγούστου που ξεκινήσαμε. Είμαι πολύ περήφανη για όλη την προσπάθεια των κοριτσιών και την ομάδα που έχουμε. Θεωρώ, ότι μας αξίζει να πάρουμε μια καλή θέση στο Champions League και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάμε όσο πιο ψηλά».