Φερεντσβάρος - Ολυμπιακός: Για μια θέση στο Final 4

Επιστροφή στην Ευρώπη για τον Ολυμπιακό στο πόλο ανδρών απόψε (9/3) που αντιμετωπίζει στις 21:30 τη Φερεντσβάρος για τα προημιτελικά του Champions League.

Φερεντσβάρος - Ολυμπιακός: Για μια θέση στο Final 4

Ο Ολυμπιακός ρίχνεται απόψε στη μάχη της Ευρώπης (9/3, 21:30) αφού αντιμετωπίζει τη Φερεντσβάρος για την προημιτελική φάση του Champions League.

Μετά το «ζέσταμα» με τις εγχώριες υποχρεώσεις οι παίκτες του Χέρβο Κολιανίν έχουν σκοπό το «διπλό» για να θέσουν σοβαρή υποψηφιότητα για μια θέση στο Final 4.

Ο προπονητής της ομάδας του Πειραιά, Χέρβο Κολιανίν τόνισε:

«Ξεκινάμε τον δεύτερο γύρο του Champions League, με τον αυριανό αγώνα με την Φερεντσβάρος, μια δυνατή ομάδα, γεμάτη δυνατούς ξένους και Ούγγρους, μια ομάδα που στοχεύει όχι μόνο στο Final-4, αλλά και στην κατάκτηση του τροπαίου. Το πιο ανησυχητικό είναι, ότι έχουμε πολλά εσωτερικά προβλήματα, τραυματισμοί και ασθένειες, αλλά θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό, για να φτάσουμε σε ένα θετικό αποτέλεσμα. Κάθε πόντος είναι σημαντικός για το Final-4».

Από την πλευρά των παικτών ο Γιάννης Φουντούλης είπε:

«Ξεκινάμε τη δεύτερη φάση του Champions League, μετά από ένα μεγάλο διάστημα διακοπής, απέναντι σε μια παρά πολύ καλή ομάδα, η οποία φέτος παρουσιάζεται πολύ δυνατή. Κάθε ματς, πλέον, είναι τελικός. Εμείς, από την πλευρά μας, αντιμετωπίζουμε αρκετά προβλήματα με τραυματισμούς και απουσίες, το τελευταίο διάστημα, κάτι που δυσκόλεψε αρκετά την προετοιμασία μας για το παιχνίδι αυτό. Παρόλα αυτά, δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες και θα προσπαθήσουμε να δείξουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο και να διεκδικήσουμε, φυσικά, την νίκη».