Ξέφυγαν Γιουγκ, Βερόνα στον όμιλο του Ολυμπιακού

Γιουγκ και Βερόνα είναι οι μοναδικές ομάδες στον όμιλο του Ολυμπιακού που έκαναν απόψε το δύο στα δύο.

Ξέφυγαν Γιουγκ, Βερόνα στον όμιλο του Ολυμπιακού

Στον β’ όμιλο βρίσκεται ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός. Έναν όμιλο, όπου όπως είναι γνωστό θα δώσει σε τρεις ομάδες την πρόκριση στο final 8 καθώς η μία θέση είναι…καπαρωμένη από το Ανόβερο (περνάει στην τελική φάση ως διοργανώτρια ομάδα). Φυσικά είμαστε ακόμη στην αρχή αλλά θα πρέπει άμεσα ο Ολυμπιακός να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα (την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται τη Σπαντάου) και να μην επιστρέψει σε Γιουγκ, Βερόνα να ξεφύγουν περισσότερο.

Η ομάδα του Ντουμπρόβνικ κέρδισε εύκολα για τη 2η αγωνιστική και τη Γιαντράν Σπλιτ με 13-6, με τον Αλέξανδρο Παπαναστασίου να διαμορφώνει το τελικό σκορ με το ένα γκολ που πέτυχε στην αναμέτρηση. Στην Ιταλία, η Βερόνα μετά τον πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό, κέρδισε σήμερα το βράδυ και τη Ζόλνοκ (7-5). Τη νικήτρια του Τσάμπιονς Λιγκ για τη σεζόν 2016-17 και οι γείτονες είναι στην κορυφή μαζί με τη Γιουγκ. Από εκεί και πέρα, η Μλάντοστ κέρδισε στο Ζάγκρεμπ τη Σπαντάου (επόμενος αντίπαλος του Ολυμπιακού) πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 9-7.

Η Προ Ρέκο το ντέρμπι

Στον Α’ όμιλο, η Προ Ρέκο πήρε την Μπρέσια σε ένα ακόμη ντέρμπι στην Ιταλία. Η ομάδα του Ρούντιτς επικράτησε εκτός έδρας 9-8 των «λιονταριών» του Μπόβο σε έναν αγώνα όπου είχε συνολικά 32 αποβολές (!). Η Προ Ρέκο ξεκίνησε λοιπόν με δύο στα δύο, όπως και η Μπαρτσελονέτα που πέρασε απόψε από το Βελιγράδι (14-3 τον αδύναμο Ερυθρό Αστέρα). Τέλος η Έγκερ με τον Άγγελο Βλαχόπουλο να σημειώνει τα δυο τελευταία γκολ της ομάδας, επικράτησε 12-10 της Ντιναμό Μόσχας. Η Φερεντσβάρος που θα βρει απέναντί του στον τελικό του Σούπερ Καπ Ευρώπης ο Ολυμπιακός στις 30/11, νίκησε εκτός έδρας τη Στεάουα Βουκουρεστίου με 9-6 (σκόραρε και ο Καπότσης για τους Ρουμάνους).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 2 αγώνες):

Α’ ΟΜΙΛΟΣ:

Προ Ρέκο 6

Μπαρτσελονέτα 6

Φερεντσβάρος 6

Μπρέσια 3, Έγκερ 3

Στεάουα Β. 0

Ντιναμό Μόσχας 0

Ερυθρός Αστέρας 0

Β’ ΟΜΙΛΟΣ:

Γιουγκ 6

Βερόνα 6

Μλάντοστ 4

Ζόλνοκ 3

Ανόβερο 2

Ολυμπιακός 1

Σπαντάου 0

Γιαντράν Σπλιτ 0