«Ο Ολυμπιακός εκ των φαβορί για το Champions League»

Στο Αννόβερο περιμένουν το βράδυ του Σαββάτου τον πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες της αναμέτρησης κόντρα στον Θρύλο.

«Ο Ολυμπιακός εκ των φαβορί για το Champions League»

Το Αννόβερο έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια του την πρώτη αγωνιστική του Champions League. Ο Πέτκοβιτς της Μλάντοστ σκόραρε σε νεκρό χρόνο γράφοντας το 11-11 στην αναμέτρηση του Ζάγκρεμπ. Το ματς δεν θα είναι εύκολο για τον Ολυμπιακό, απέναντι στους πρωταθλητές Γερμανίας που ξέρουν πως στο τέλος της σεζόν θα βρεθούν στο final 8 ως διοργανωτές! Αυτό τους κάνει πιο επικίνδυνους αν και ο καλός Ολυμπιακός δεν έχει να φοβάται τίποτα σε μια έδρα, όπου πέρσι κέρδισε 12-7.

Οι Γερμανοί γνωρίζουν άριστα, πως οι πρωταθλητές Ευρώπης ταξίδεψαν υποψιασμένοι μετά την ήττα της πρεμιέρας από τη Βερόνα και θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να…πιάσουν στον ύπνο τους παίκτες του Θοδωρή Βλάχου.

«Ο Ολυμπιακός είναι μια σπουδαία ομάδα. Κατέκτησε το Champions League και είναι ένα από τα φαβορί για να κατακτήσει και φέτος τον τίτλο. Περιμένω έναν σκληρό και δύσκολο αγώνα. Παρά τις δυσκολίες, πιστεύω πως μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα» τόνισε ο έμπειρος Μαυροβούνιος Πρέντραγκ Γιόκιτς, ο οποίος έχει…πατήσει πλέον τα 35 αλλά παραμένει ένας σκληρός παίκτης.

Ο Ντάρκο Μπργκούλιαν, ο επικίνδυνος Μαυροβούνιος περιφερειακός, υπογράμμισε από την πλευρά του «είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμάς το ματς απέναντι στον πρωταθλητή Ευρώπης. Αυτό τα λέει όλα. Για εμάς είναι μια καλή ευκαιρία να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας και να δούμε που βρισκόμαστε απέναντι στα μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης. Ελπίζω να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Εάν παίξουμε σαν ομάδα, τότε θα έχουμε την ευκαιρία μας για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και να εκπλήξουμε τον κόσμο μας».

Ο προπονητής των πρωταθλητών Γερμανίας, Κάρστεν Σιχάφερ είπε από την πλευρά του «η αλήθεια είναι πως μετά την ήττα του Ολυμπιακού στην Ιταλία μας περιμένει ένας δύσκολος αγώνας. Θα έρθουν στο Αννόβερο με μεγαλύτερη προσοχή και αυτοσυγκέντρωση. Δεν θα μας υποτιμήσουν. Ακόμη κι ένας πρωταθλητής Ευρώπης έχει ανάγκη τους βαθμούς αλλά εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι να τους δώσουμε χωρίς να παλέψουμε. Ας δούμε πόσο καλοί είμαστε αυτή την περίοδο».