EuroCup: Στα… όπλα η Νέα Σμύρνη 

Ο Πανιώνιος και ο Απόλλων Σμύρνης συνεχίζουν τις υποχρεώσεις τους στο EuroCup.

EuroCup: Στα… όπλα η Νέα Σμύρνη 

Μεγάλο ματς για τον Πανιώνιο απόψε (20:30) στη Νέα Σμύρνη. Η ομάδα του Κώστα Δήμου για την 5η αγωνιστική του EuroCup φιλοξενεί την πρωτοπόρο του Δ’ ομίλου Πρίμορατς Κότορ και με «καθαρή» νίκη εξασφαλίζει και μαθηματικά από σήμερα την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο «Ιστορικός» είναι δεύτερος με 8 βαθμούς, ενώ η Πρίμορατς είναι στην κορυφή με 9 αλλά την τελευταία αγωνιστική παίζει εκτός έδρας με την Ορτίτζια που είναι αυτή τη στιγμή στην τρίτη θέση με 6 βαθμούς. Επομένως, εάν ο Πανιώνιος κερδίσει και σήμερα την Πρίμορατς (την είχε κερδίσει και στο Κότορ με 10-9), τότε προκρίνεται ακόμη κι αν την τελευταία αγωνιστική ηττηθεί από την ουραγό Τριέστε που στις 16:00 σήμερα παίζει εκτός έδρας με την Ορτίτζια που έχει φυσικά ελπίδες για να περάσει, αφού από κάθε όμιλο προκρίνονται οι δυο πρώτες ομάδες.

Ο άλλος εκπρόσωπός μας στη διοργάνωση, ο Απόλλων Σμύρνης, δεν έχει ελπίδες πρόκρισης αλλά απέναντι στην 3η της βαθμολογίας του β’ ομίλου Χόνβεντ θα προσπαθήσει να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στη φάση των ομίλων, υποδεχόμενος τους Μαγυάρους στο Σεράφειο κολυμβητήριο στις 21:00. Στις 20:00 ξεκινά το ντέρμπι κορυφής Σαβόνα - Βάσας.