Ολυμπιακός: Γιορτή και πρόκριση 

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί σήμερα (22/11) την Ντιναμό Τιφλίδας και με νίκη εξασφαλίζει το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Champions League στο πόλο ανδρών. Σπριντ στις 19:00.

Ολυμπιακός: Γιορτή και πρόκριση 

Το «Πέτρος Καπαγέρωφ» φοράει τα καλά του για τον Ολυμπιακό που απόψε (22/11) σφραγίζει το εισιτήριο για τις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Η ομάδα του Χρβόγε Κόλιανιν υποδέχεται την Ντιναμό Τιφλίδας που δεν έχει βαθμό και με νίκη περνάει και μαθηματικά στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Φυσικά και ο Ολυμπιακός είναι το ακλόνητο φαβορί της αναμέτρησης ενώ οι παίκτες του Κόλιανιν θέλουν να προσφέρουν γκολ και θέαμα, δίνοντας έτσι έναν τόνο πανηγυρικό στην πρόκριση.

«Έχουμε μεγάλη επιθυμία για άλλη μια νίκη, με την οποία θα επιβεβαιώσουμε το πέρασμά μας στον δεύτερο γύρο. Η ομάδα είναι σε καλό ρυθμό και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Αυτός είναι ένας αγώνας Τσάμπιονς Λιγκ και είναι πάντα κάτι ξεχωριστό. Όπως είπα, θέλουμε τρεις βαθμούς και τη συνέχεια των καλών μας εμφανίσεων. Δεν περιμένουμε εύκολο ματς, αλλά πιστεύω, ότι έχουμε ό,τι χρειαζόμαστε για να κερδίσουμε. Μετά από πολύ καιρό, παίζουμε εντός έδρας και αυτό είναι ένα επιπλέον κίνητρο» τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χρβόγε Κόλιανιν.

Ο τερματοφύλακας της ομάδας του Πειραιά Μάρκο Μπίγιατς από την πλευρά του τόνισε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς για εμάς, γιατί με νίκη, θα σφραγίσουμε την πρόκρισή μας στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Θέλουμε να παρουσιάσουμε ωραίο πόλο, να κερδίσουμε στην πισίνα μας, μπροστά στον κόσμο μας και σίγουρα, όλη η ομάδα θέλει την πρόκριση. Αυτό είναι το πιο σημαντικό, αυτός είναι ο πιο σημαντικός στόχος σε αυτό το πρώτο κομμάτι της σεζόν».

Στο άλλο ματς του Β’ ομίλου, η Προ Ρέκο παίζει με τη Γιουγκ στην Ιταλία και με νίκη εξασφαλίζει και μαθηματικά την πρωτιά στο γκρουπ και θα είναι άνετη την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων, όπου και θα παίξει με τον Ολυμπιακό στον Πειραιά.

Στον όμιλο του Ολυμπιακού η κατάσταση είναι ξεκάθαρη αλλά δεν ισχύει το ίδιο και στον Α’ εκεί όπου τρεις ομάδες διεκδικούν δύο εισιτήρια και η Νόβι Μπέογκραντ που πέρσι έφτασε στον τελικό, κινδυνεύει να μείνει εκτός!

Σήμερα (22/11) παίζει με την Μπρέσια στο Βελιγράδι στο μεγάλο ντέρμπι της ημέρας ενώ η Σαμπαντέλ θα έχει εύκολο έργο απέναντι στη Στεάουα Βουκουρεστίου.

Την τελευταία αγωνιστική, η Νόβι Μπέογκραντ παίζει με τη Σαμπαντέλ στη Βαρκελώνη και η Μπρέσια έχει εύκολο ματς με τη Στεάουα. Γίνεται λοιπόν αντιληπτό πως η Νόβι των Βλαχόπουλου, Σκουμπάκη, Φιλίποβιτς έχει μπροστά της δυο «τελικούς» ενώ η Σαμπαντέλ και η Μπρέσια έναν αφού ο αγώνας κόντρα στη Στεάουα Βουκουρεστίου είναι σαν προπόνηση.

Εάν βέβαια σήμερα (22/11) κερδίσει η Νόβι περνάει οριστικά αφού θα αφήσει πίσω της την Μπρέσια τέσσερις βαθμούς.

Το σημερινό (22/11) πρόγραμμα
Α’ Όμιλος: Νόβι Μπέογκραντ - Μπρέσια (20.45), Σαμπαντέλ – Στεάουα Βουκουρεστίου (20:15)

Η βαθμολογία (σε 4 αγώνες): 1. Νόβι Μπέογκραντ 9, 2. Μπρέσια 8, 3. Σαμπαντέλ 7, 4. Στεάουα Βουκουρεστίου 0.

Β’ Όμιλος: Ολυμπιακός – Ντιναμό Τιφλίδας (19.00), Προ Ρέκο – Γιουγκ (21:30)

Η βαθμολογία (σε 4 αγώνες): 1. Προ Ρέκο 12, 2. Ολυμπιακός 8, 3. Γιουγκ Ντουμπρόβνικ 4, 4. Ντιναμό Τιφλίδας 0.