Len Champions League: Στα προημιτελικά η Φερεντσβάρος του Αργυρόπουλου και η Μπαρτσελονέτα

Οι Φερεντσβάρος, Μπαρτσελονέτα έγιναν οι πρώτες ομάδες που εξασφαλίζουν και μαθηματικά την πρόκρισή τους στις οκτώ καλύτερες του φετινού Champions League στο πόλο ανδρών.

Len Champions League: Στα προημιτελικά η Φερεντσβάρος του Αργυρόπουλου και η Μπαρτσελονέτα

Η Φερεντσβάρος του Στέλιου Αργυρόπουλου Κανακάκη κέρδισε 17-10 εκτός έδρας τη Γιαντράν Χέρτζεγκ Νόβι για την 4η αγωνιστική του Γ’ Ομίλου με τον Έλληνα άσο να έχει ένα τέρμα. Οι Ούγγροι σε ένα ματς που πρώτος διαιτητής ήταν ο δικός μας Γιώργος Σταυρίδης ξέφυγαν από το πρώτο οκτάλεπτο και έφτασαν στη νίκη.

Για τον ίδιο όμιλο, ο Ερυθρός Αστέρας έκανε την ανατροπή στο τέλος και κέρδισε 12-11 τη Γιαντράν Σπλιτ. Έτσι όλα είναι ανοιχτά για τη δεύτερη θέση που οδηγεί στην επόμενη φάση, ενώ εάν κέρδιζαν οι Κροάτες θα είχαν καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση.

Για τον Δ’ όμιλο, όπου η Βουλιαγμένη νωρίτερα έχασε από τη Μαρσέιγ με 12-9, η Μπαρτσελονέτα πέρασε από το Βερολίνο. Νίκησε τη Σπαντάου του Σάκη Κεχαγιά με 13-6. Είναι πρώτη, έκανε το τέσσερα στα τέσσερα και τις δυο τελευταίες αγωνιστικές θα γίνει μάχη για τη δεύτερη θέση μεταξύ της Μαρσέιγ και της Σπαντάου.

ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ