Βουλιαγμένη - Μαρσέιγ 9-12: Αποκλεισμός από τη συνέχεια του Champions League

Η Βουλιαγμένη γνώρισε την ήττα με 12-9 από τη Μαρσέιγ στη Βάρη και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Champions League στο πόλο ανδρών.

Βουλιαγμένη - Μαρσέιγ 9-12: Αποκλεισμός από τη συνέχεια του Champions League

Τέταρτη ήττα σε ισάριθμα ματς για τη Βουλιαγμένη στον Δ’ όμιλο του Champions League στο πόλο ανδρών. Ο ΝΟΒ έχασε 12-9 από τη Μαρσέιγ στη Βάρη, αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Champions League και θα συνεχίσει στο Euro Cup.

Η Βουλιαγμένη παρά τις απουσίες (Καπότσης, Γούντχεντ) μπήκε καλά στο παιχνίδι και είχε τον έλεγχο. Ξέφυγε με δυο τέρματα (4-2, 5-3, 6-4) και στα μέσα της δεύτερης περιόδου ήταν μπροστά με 7-4! Απάντησε άμεσα η Μαρσέιγ με ένα 3-0 και στο ημίχρονο έφερε τον αγώνα στα ίσα (7-7). Εκεί ουσιαστικά κρίθηκαν τα πάντα, αφού από τη στιγμή που η Μαρσέιγ επέστρεψε από το 7-4, κυριάρχησε και έφτασε εύκολα στη νίκη, με τον ΝΟΒ να μην έχει λύσεις. Έτσι η Μαρσέιγ κέρδισε 12-9 και είναι μέσα στο κόλπο της πρόκρισης από τον Δ' όμιλο.

Τα οκτάλεπτα: 4-3, 3-4, 0-2, 2-3

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος, Σπάχιτς 2, Καλογερόπουλος 1, Αλμύρας 1, Ούμποβιτς 3, Παπασηφάκης 1, Σαπουνάκης, Καστρινάκης 1, Χατζής, Κουρούβανης, Κωνσταντόπουλος, Ανδρεάδης.

ΜΑΡΣΕΪΓ: Λάζοβιτς, Ανγκιάλ, Κρουσιγιάτ 1, Σπάιτς, Πρλαΐνοβιτς 1, Βερνό 4, Βελότο 1, Μπουέ, Μάνχερτζ 3, Μποντέγκας 1, Βουκίτσεβιτς 1, Βανπεπερστραέτ, Χοβανίσιαν.