Γιάνγκερ: «Πιο δυνατός από πέρσι ο Ολυμπιακός»

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Προ Ρέκο, αντίπαλος απόψε (17/10, 20:00) του Ολυμπιακού, είναι αήττητη σε Ιταλία και Ευρώπη.

Γιάνγκερ: «Πιο δυνατός από πέρσι ο Ολυμπιακός»

Πέρσι στη φάση των ομίλων είχε χάσει από τον Ολυμπιακό στον Πειραιά ενώ στη Γένοβα είχε κερδίσει στο τέλος με ένα γκολ του Ντι Φούλβιο.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης υπολογίζουν τον Ολυμπιακό, τον σέβονται και θέλουν σήμερα (17/10) τη νίκη για να κάνουν το μεγάλο βήμα για την πρόκριση. Μάλιστα όπως λένε το ματς είναι καθοριστικό για την πρόκριση. Ξέρουν καλά στην Προ Ρέκο πως με εννέα βαθμούς τις τρεις πρώτες αγωνιστικές (εάν κερδίσουν σήμερα) η πρόκριση είναι δεδομένη στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο σπουδαίος αγώνας θα φιλοξενηθεί στο Κιάβαρι και αναμένεται αρκετός κόσμος. Μάλιστα έχει τοποθετηθεί και έξτρα εξέδρα πίσω από το ένα τέρμα για να μεγαλώσει η χωρητικότητα.

«Ξεκινήσαμε τη σεζόν αρκετά καλά, κερδίζοντας δύο δυνατές ομάδες όπως η Γιουγκ Ντουμπρόβνικ στο Τσάμπιονς Λιγκ και η Σαβόνα στο πρωτάθλημα. Σιγά σιγά γινόμαστε καλύτεροι, ωριμάζουμε και τώρα μας περιμένει ένας πολύ σημαντικός αγώνας για την πορεία μας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μια νίκη επί του Ολυμπιακού σημαίνει πως θα έχουμε κάνει το πλέον αποφασιστικό βήμα προς την πρόκριση αλλά και την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο. Γνωρίζουμε ότι είναι μια δυνατή ομάδα και ότι έχουν ενισχυθεί σε σχέση με πέρσι. Είναι πιο δυνατός. Σκεφτείτε μόνο την απόκτηση των Λόντσαρ, Νικολαΐδη στη θέση του φουνταριστού. Αγωνίστηκαν κόντρα στη Γιουγκ στην πρεμιέρα τους, κέρδισαν στα πέναλτι και είναι και για αυτούς σημαντικό το ματς. Θα πρέπει να παίξουμε υπομονετικά και στις τέσσερις περιόδους, χωρίς να σκεφτόμαστε ότι πρέπει να έχουμε το προβάδισμα από το ξεκίνημα του αγώνα» δήλωσε ο έμπειρος Άαρον Γιάνγκερ ο οποίος αναφέρθηκε και στην πισίνα που θα γίνει ο αγώνας «είμαστε χαρούμενοι που θα παίξουμε αυτό το ματς στο Κιάβαρι. Είναι το πρώτο από τα τρία μεγάλα παιχνίδια που θα παίξουμε εδώ σε διάστημα ενός μήνα και περιμένουμε ένα ζεστό κοινό που θα μας στηρίξει».

Θυμίζουμε πως στο Κιάβαρι η Προ Ρέκο θα παίξει με Ολυμπιακό και Γιουγκ για το Τσάμπιονς Λιγκ ενώ θα διεξαχθεί στην ίδια πισίνα και ο τελικός του Σούπερ Καπ Ευρώπης, με την ομάδα του Σάντρο Σούκνο να φιλοξενεί τη Βάσας.