Ολυμπιακός: Δοκιμασία στην Ιταλία κόντρα στην Προ Ρέκο

Ο Ολυμπιακός την Τρίτη (17/10, 20:00) παίζει εκτός έδρας με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Προ Ρέκο.  

Ολυμπιακός: Δοκιμασία στην Ιταλία κόντρα στην Προ Ρέκο

Στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις επιστρέφει, την Τρίτη (17/10), η ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού, με κρίσιμη εκτός έδρας «αποστολή».

Μετά την άνετη επικράτηση (25-11) κόντρα στον ΝΟ Χανίων στο Παπαστράτειο, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1, οι νταμπλούχοι Ελλάδας επιστρέφουν στη μάχη της Ευρώπης, αντιμετωπίζοντας την Προ Ρέκο στην Ιταλία, στις 20:00 (EPT Sports), για την 3η «στροφή» της φάσης των ομίλων του Champions League.

Είπαν…

Χέρβο Κόλιανιν: «Η πιο δύσκολη δοκιμασία είναι μπροστά μας, ο αγώνας με τον τρεις συνεχόμενες φορές νικητή του Champions League. Μια κορυφαία ομάδα και ένα μεγάλο τεστ, για να δούμε τις δυνατότητές μας. Πιστεύω στην καλή μας έκδοση και ότι τα παιδιά θα δώσουν το καλύτερό τους εαυτό για ένα καλό αποτέλεσμα».

Ντίνος Γενηδουνιάς: «Είναι μάλλον το πιο δύσκολο παιχνίδι στον όμιλο μας, παίζοντας στην έδρα της πρωταθλήτριας Ευρώπης. Για να διεκδικήσουμε κάτι καλό από αυτόν τον αγώνα πρέπει να παραμείνουμε για 32 λεπτά 100% συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στο πλάνο μας. Για να κερδίσουμε μια ομάδα σαν αυτή πρέπει να κρατήσουμε το σκορ χαμηλά και η άμυνα μας να είναι σταθερή σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Η πίεση είναι με αυτούς και αυτό είναι κάτι που μπορούμε και πρέπει να εκμεταλλευτούμε, για να διεκδικήσουμε τη νίκη».