Ολυμπιακός - Γιουγκ: Η ώρα του Θρύλου

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη Γιουγκ στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Len Champions League.

Ολυμπιακός - Γιουγκ: Η ώρα του Θρύλου

Ποδαρικό στο Champions League με αντίπαλο μια παραδοσιακή δύναμη του αθλήματος κάνει σήμερα ο Ολυμπιακός. Με νέο προπονητή, τον Χρβόγε Κόλιανιν (πέρσι ήταν στο τιμ της Γιουγκ), αλλαγές στο ρόστερ αλλά και πίστη για ακόμη καλύτερη πορεία από την περσινή, οι νταμπλούχοι Ελλάδας θέλουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα και να πάρουν το τρίποντο.

Είναι αρχή της σεζόν, είναι η πρεμιέρα αλλά είναι και ένα ματς κλειδί για τη συνέχεια, αφού μιλάμε για έναν όμιλο (Β’) τεσσάρων ομάδων, όπου εκτός των Ολυμπιακού, Γιουγκ, βρίσκεται η πρωταθλήτρια Ευρώπης Προ Ρέκο και η Ντιναμό Τιφλίδας.

Οι δυο περνάνε στην επόμενη φάση και εάν η Προ Ρέκο έχει τον πρώτο λόγο γίνεται αντιληπτό πως ο Ολυμπιακός δεν θα πρέπει, ειδικά μέσα στο σπίτι του, να χάσει σήμερα από τη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ.

Οι Κροάτες είναι πιο έτοιμοι γιατί έχουν δώσει παιχνίδια στα προκριματικά του Champions League αλλά και στην Αδριατική Λίγκα. Ο Ολυμπιακός δεν έχει παίξει ούτε ένα επίσημο ματς και αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να ξεχνάμε.

Η ομάδα δεν είναι έτοιμη αλλά είναι υποχρεωμένη έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση με το νέο φορμάτ του Τσάμπιονς Λιγκ να δώσει έναν πολύ σημαντικό αγώνα στα τέλη του Σεπτέμβρη.