Για τη Βουλιαγμένη τώρα αρχίζουν τα δύσκολα

Τα «μωρά» της Βουλιαγμένης έλαμψαν και στο Βελιγράδι αλλά για τον Όμιλο τώρα αρχίζουν τα δύσκολα.

Για τη Βουλιαγμένη τώρα αρχίζουν τα δύσκολα

Η Βουλιαγμένη του Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς έκανε την υπέρβαση απέναντι στην Μπρέσια, κοίταξε στα μάτια για ένα ημίχρονο τη φοβερή και τρομερή Προ Ρέκο και έχει μπροστά της το Σάββατο (3/6, 20.00) τον μικρό τελικό με την Μπαρτσελονέτα.

Η σεζόν όπως πολύ σωστά είπε ο εξαιρετικός περιφερειακός Χαράλαμπος Τρούλος δεν έχει τελειώσει αφού για τον ΝΟΒ ο μικρός τελικός του Σαββάτου είναι σημαντικός αλλά και εξαιρετικά δύσκολος κόντρα στην Μπαρτσελονέτα.

Τα…ζόρια βέβαια για τον Όμιλο τώρα αρχίζουν και εξηγούμαστε. Η φετινή πορεία της Βουλιαγμένης στο Τσάμπιονς Λιγκ και η πρόκριση στο φάιναλ 8, τράβηξε τα βλέμματα πολλών ομάδων της Ευρώπης, μεταξύ των οποίων και του Ολυμπιακού.

Μάλιστα η νίκη επί της Μπρέσια αλλά και η εικόνα στον ημιτελικό, είναι δεδομένο πως θα ανεβάσουν ακόμη περισσότερο τις μετοχές των νεαρών ταλαντούχων και διψασμένων «μπέμπηδων» του ΝΟΒ και εδώ έρχεται το ερώτημα.

Πόσοι από την 13άδα της Βουλιαγμένης που είδαμε στον προημιτελικό και τον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι και την επόμενη σεζόν στον Λαιμό;

Από την άλλη η φετινή πορεία του ΝΟΒ ανέβασε και τις μετοχές του Ομίλου που θα μπορέσει πιο εύκολα να πλησιάσει και να μιλήσει με πολίστες από το εξωτερικό, έτσι ώστε να καλυφθούν κενά που θα υπάρξουν.

Βέβαια το ιδανικό θα ήταν να παραμείνει ο βασικός κορμός και να γίνουν και οι ανάλογες προσθήκες αλλά στον Λαιμό είναι…μαθημένοι εδώ και δεκαετίες να λειτουργούν με αυτόν τον τρόπο.