Μπαρτσελονέτα – Νόβι Μπέογκραντ 2-4 πέναλτι (8-8 κ. δ): Ξανά στον τελικό του Champions League

Η Νόβι Μπέογκραντ ύστερα από έναν συγκλονιστικό ημιτελικό επικράτησε 4-2 στα πέναλτι της Μπαρτσελονέτα και πέρασε για δεύτερη σερί χρονιά στον τελικό του Champions League στο πόλο ανδρών. 8-8 κανονική διάρκεια.

Μπαρτσελονέτα – Νόβι Μπέογκραντ 2-4 πέναλτι (8-8 κ. δ): Ξανά στον τελικό του Champions League

Ξανά στον τελικό του Champions League στο πόλο ανδρών η Νόβι Μπέογκραντ. Επικράτησε 4-2 στα πέναλτι της Μπαρτσελονέτα (8-8 κανονική διάρκεια) με τον Άγγελο Βλαχόπουλο να ευστοχεί και να χαρίζει την πρόκριση στους Σέρβους που πέρσι έχασαν το Ευρωπαϊκό από την Προ Ρέκο στα πέναλτι, μέσα στο Βελιγράδι.

Συγκλονιστικός ο προημιτελικός κρίθηκε στα πέναλτι ενώ σε νεκρό χρόνο ο Άγγελος Βλαχόπουλος στην κανονική διάρκεια είχε σουτ στο δοκάρι.

Στον τελικό – έναν ακόμη – και ο Δημήτρης Σκουμπάκης που έχει παίξει με τον Ολυμπιακό τελικό και τώρα θα διεκδικήσει το Ευρωπαϊκό με το σκουφάκι της Νόβι.

Η Μπαρτσελονέτα μπήκε δυνατά και προηγήθηκε με τρία γκολ στην πρώτη περίοδο δυο φορές (4-1, 5-2) αλλά στη συνέχεια η Νόβι επέστρεψε και ο ημιτελικός έγινε «θρίλερ» με τον Μπόρις Μαργκέτα να παίρνει αρκετά σφυρίγματα και τα περισσότερα να είναι υπέρ των γηπεδούχων.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 4-2, 1-4, 2-1, πέναλτι: 2-4

Μπαρτσελόνα: Μουνιαρίθ 3, Λαρούμπε 3, Περόνε 3, Μάτκοβιτς 1.

Νόβι Μπέογκραντ: Στραχίνια Ράσοβιτς 2, Γρανάδος 2, Πιγιέτλοβιτς 2, Ντράσοβιτς 2, Βλαχόπουλος 2, Γιάκσιτς 1, Σκουμπάκης 1.