Πόλο: «Στο χέρι» της Βουλιαγμένης η πρόκριση παρά την ήττα

Η Βουλιαγμένη δεν άντεξε στο άντρο της Γιαντράν Χέρτζεκ Νόβι. Ηττήθηκε με 8-7 για τη 2η αγωνιστική της β’ προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ, στον όμιλο που διεξάγεται στο Μαυροβούνιο αλλά κρατάει την τύχη στα χέρια της.  

Πόλο: «Στο χέρι» της Βουλιαγμένης η πρόκριση παρά την ήττα

Ο ΝΟΒ του Χρβόγιε Κόλιανιν παρά την ήττα με 8-7 από τη Γιαντράν απόψε, όχι μόνο ελπίζει σε πρόκριση στην επόμενη φάση αλλά στην ουσία κρατάει την τύχη στα χέρια του.

Οι «μπέμπηδες» είναι το φαβορί κόντρα στη Ρουμανική Σπορτούλ αύριο (12.00) που έχασε και σήμερα από τη Σίντεζ Καζάν (13-8) και δεν έχει καμία ελπίδα πρόκρισης. Όσον αφορά τον αγώνα με τη Γιαντράν, η ομάδα του Χρβόγιε Κόλιανιν είχε τα ηνία της αναμέτρησης σε όλο το πρώτο ημίχρονο, ενώ όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ δεν το έβαλε κάτω και ισοφάρισε σε 7-7, είχε ευκαιρίες σε παραπάνω, όμως τελικά δέχθηκε το γκολ από τον Πόπαντιτς 1.19 πριν από τη λήξη με αποτέλεσμα να έρθει η ήττα με 8-7.

Το θετικό (και αυτό προκύπτει ότι έχασε με λιγότερα από δύο γκολ για την περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας με Γιαντράν και Σίντεζ) είναι πως πλέον η ελληνική ομάδα κρατάει απόλυτα την τύχη στα χέρια της, αφού χρειάζεται μια απλή νίκη επί της Σπορτούλ Μπράσοφ.

Εάν την πετύχει, θα είναι σίγουρα δεύτερη έχοντας μια μικρή πιθανότητα για την κατάληψη της πρώτης θέσης του ομίλου (νίκη της Σίντεζ με 2 γκολ απέναντι στη Γιαντράν).

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 0-1, 5-2, 1-2.

Γιαντράν Χέρτσεγκ Νόβι: Κάντιτς, Ράντοβιτς, Πόπαντιτς 3, Ομπράντοβιτς Ν., Μπανίσεβιτς, Αβέρκα 1, Μιγιούσκοβιτς, Γκαρντάσεβιτς, Ράντοβιτς Ντ., Σπάιτς 2, Ντράσκοβιτς 2, Πέτκοβιτς, Ντούροβιτς

ΝΟ Βουλιαγμένης: Χρύσανθος, Μπάσιτς 2, Καλογερόπουλος, Γκιουβέτσης 1, Κουρούβανης Ν., Γούβης, Αφρουδάκης 2, Μπούχα 1, Ποντικέας, Καπετανάκης, Τίγκας 1, Σολανάκης, Κουρούβανης Δ.

Η βαθμολογία (2 αγώνες):

1. Γιαντράν Χέρτσεγκ Νόβι 6 (23-12)

2. ΝΟ Βουλιαγμένης 3 (17-16)

3. Σίντεζ Καζάν 3 (21-18)

4. Σπορτούλ Μπράσοφ 0 (13-28)