Ολυμπιακός: Κόντρα στη Γιαντράν Σπλιτ την Τετάρτη (26/4) στον Πειραιά

Έχοντας εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκριση στο final 8 του Len Champions League, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Τετάρτη (26/4) τη Γιαντράν Σπλιτ.

Ολυμπιακός: Κόντρα στη Γιαντράν Σπλιτ την Τετάρτη (26/4) στον Πειραιά

Η ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού, στις 19:30 (ΕΡΤ Sports), αντιμετωπίζει τη Γιαντράν Σπλιτ, για την 12η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν 25 βαθμούς, σε 11 ματς στον θεσμό και βρίσκονται στην τρίτη θέση του ομίλου, πίσω από Μπαρτσελονέτα και Προ Ρέκο.

Ο τεχνικός Ιγκόρ Μιλάνοβιτς είπε: «Η ομάδα μου προετοιμάζεται σωστά, παίξαμε καλά στο προηγούμενο ματς με αντίπαλο τον Πανιώνιο. Είχαμε ρυθμό, είχαμε δημιουργικότητα, γυρίζαμε την μπάλα γρήγορα, σωστά. Είδαμε το ματς σαν προετοιμασία για αυτό με την Γιαντράν. Παίζουμε στον Πειραιά, θέλουμε τη νίκη. Θέλουμε σε κάθε ματς να γινόμαστε καλύτεροι, πιο σίγουροι, πιο δυνατοί. Ελπίζω ότι θα κερδίσουμε».

Ο Κροάτης κίπερ, Μάρκο Μπίγιατς υπογράμμισε: «Θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, ποιοτικό παιχνίδι. Η Γιαντράν απέδειξε το περασμένο Σάββατο, ότι βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα, κέρδισε την Γιουγκ στον πρώτο τελικό στην Κροατία. Σίγουρα, βρίσκονται στα καλά τους, είναι σε καλή κατάσταση, θα είναι ένας σκληρός αντίπαλος, όμως εμείς πρέπει να κοιτάξουμε το δικό μας παιχνίδι. Θέλουμε τους τρεις βαθμούς μπροστά στον κόσμο μας, παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να κερδίσουμε».