Οριζόντε Κατάνια – Σαμπαντέλ 12-13: Ξανά στον τελικό του Champions League στις γυναίκες

Η Σαμπαντέλ επικράτησε 13-12 της Οριζόντε Κατάνια στον πρώτο ημιτελικό του final 4 στο Len Champions League γυναικών που διεξάγεται στη Βαρκελώνη.

Οριζόντε Κατάνια – Σαμπαντέλ 12-13: Ξανά στον τελικό του Champions League στις γυναίκες

Για ακόμη μια χρονιά στον τελικό του Len Champions League γυναικών η Σαμπαντέλ. Στον πρώτο ημιτελικό του final 4 που διεξάγεται στη Βαρκελώνη, επικράτησε 13-12 της Οριζόντε Κατάνια και προκρίθηκε στον τελικό.

Η Οριζόντε στάθηκε εξαιρετικά, από τα πρώτα λεπτά ήταν μπροστά στο σκορ και ξέφυγε 5-2 στο δεύτερο οκτάλεπτο (μισά), αλλά η Σαμπαντέλ επέστρεψε και ισοφάρισε (5-5, 6-6).

Η Σαμπαντέλ πέρασε για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ (6-7), με την Οριζόντε Κατάνια όμως να μην τα παρατάει και να είναι μπροστά στο τέλος της τρίτης περιόδου με 11-10.

Στην τελευταία περίοδο, η Σαμπαντέλ έπαιξε σκληρά στην άμυνα, η διαιτησία φουλ έδρα και με ένα 3-0 σερί οι Ισπανίδες πέρασαν μπροστά με 13-11. Η Χάλιγκαν 45’’ πριν από το τέλος διαμόρφωσε το τελικό 13-12 με τη Σαμπαντέλ να περνά στον τελικό και την προπονήτρια της Κατάνα, Μαρτίνα Μιτσέλι να είναι έξαλλη με τις αποφάσεις των διαιτητών.

Πέρσι η Σαμπαντέλ έφτασε στον τελικό του final 4 στον Πειραιά, όπου και ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό με 11-7.