Απόλλων Σμύρνης – Τεράσα: Πάει για Τετάρτη του Πάσχα από Μ. Σάββατο ο πρώτος τελικός

Για την Τετάρτη του Πάσχα (19/4) πάει ο πρώτος τελικός του Len Challenger Cup, ανάμεσα στον Απόλλωνα και την Τεράσα μετά το σχετικό αίτημα της εκ Σμύρνης ιστορικής ομάδας.

Απόλλων Σμύρνης – Τεράσα: Πάει για Τετάρτη του Πάσχα από Μ. Σάββατο ο πρώτος τελικός

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία έχει ορίσει τον πρώτο τελικό για το Len Challenger Cup, ανάμεσα στον Απόλλωνα Σμύρνης και την Τεράσα, για το Μεγάλο Σάββατο. Η ελληνική ομάδα έκανε αίτημα να αλλάξει ημέρα και όπως όλα δείχνουν το ματς θα πάει για την Τετάρτη του Πάσχα (19/4).

Η ενημέρωση από τον Απόλλωνα

«Πραγματοποιήθηκε χθες η κλήρωση των δύο Τελικών του Challenger Cup στα γραφεία της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας με την κληρωτίδα να αναδεικνύει ως γηπεδούχο τον Απόλλωνα Σμύρνης στις 15 Απριλίου και την Τεράσα γηπεδούχο στον 2ο Τελικό της 29ης του ίδιου μήνα.

Ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης έχει ήδη αιτηθεί να υπάρξει αλλαγή της ημέρας διεξαγωγής του 1ου Τελικού, καθώς η 15η Απρίλη είναι μεγάλο Σάββατο και οι νέες επίσημες ανακοινώσεις για την ημέρα διεξαγωγής του επίκεινται σύντομα. Πιο πιθανή ημερομηνία φαντάζει η Τετάρτη του Πάσχα 19 Απριλίου. Ακόμη δεν υπάρχει κάτι δεδομένο, ωστόσο το αίτημα αναμένεται να γίνει δεκτό.

Το σίγουρο είναι πως η… αμφίβια «ελαφρά ταξιαρχία» έχει ήδη γράψει ιστορία με την πρόκρισή της στους Τελικούς ευρωπαϊκής διοργάνωσης και πλέον στοχεύει, ενάντια σε μια ποιοτική ομάδα, στο επόμενο… βήμα, που δεν είναι άλλο από την κούπα».