Euro Cup Πόλο: Τεράστια πρόκριση του Πανιωνίου στα ημιτελικά, 7-6 την Οραντέα στα πέναλτι!

Ο Πανιώνιος προκρίθηκε στους «4» του Euro Cup Ανδρών στο πόλο με 7-6 στα πέναλτι στην έδρα της ρουμανικής Οραντέα, μετά το 13-8 σε βάρος του στην κανονική διάρκεια του ματς!

Euro Cup Πόλο: Τεράστια πρόκριση του Πανιωνίου στα ημιτελικά, 7-6 την Οραντέα στα πέναλτι!

Σπουδαία πρόκριση για την ομάδα πόλο ανδρών του Πανιωνίου στα ημιτελικά του Euro Cup, έστω και αν χρειάστηκε την ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι απέναντι στην Οραντέα!

Η ρουμανική ομάδα ανέτρεψε τα -5 γκολ του πρώτου αγώνα στη Νέα Σμύρνη (10-5 υπέρ του Πανιωνίου) τελειώνοντας το ματς με σκορ 13-8, ωστόσο στα πέναλτι οι «κυανέρυθροι» ήταν αυτοί που επικράτησαν με 7-6!

Στα πέναλτι ο Πανιώνιος δεν είχε διαθέσιμους να σουτάρουν τους Κοπελιάδη, Καλαϊτζή, Μουρατίδη και Μπουζαλά, καθώς είχαν αποβληθεί. Ο Γούνας ευστόχησε για το 0-1, με τον Νεγκρεάν να ισοφαρίζει σε 1-1. Ο Γκιουβέτσης ευστόχησε για το 1-2, με τον Ιλίσιε να κάνει το 2-2.

Ο Νταλάπας όμως έκανε το 2-3 και ο Ασάνοβιτς ισοφάρισε σε 3-3. Ο Καπετανάκης στη συνέχεια ευστόχησε για το 3-4, ο Τσαμπό ισοφάρισε σε 4-4, με τον Παπάκο να γράφει το 4-5 και το Ντραγκομιρέσκου το 5-5.

Στη συνέχεια ο Γούνας ευστόχησε για το 5-6 και ο Νεγκρεάν για το 6-6. Ο Γκιουβέτσης ευστόχησε ξανά για το 6-7 και ο Λιμαράκης απέκρουσε το πέναλτι του Ιλίσιε και έστειλε τον Πανιώνιο στην 4άδα.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 4-4, 3-2, 3-1. Πέναλτι: 6-7.

ΟΡΑΝΤΕΑ (Τσιπριάν Τσιμπιάνου): Τιτς, Ασάνοβιτς 4, Νεγκρεάν 5, Γκεόργκε 1, Σάμπο 2, Ιλίσιε 2, Λουντσάν, Ντραγκομιρέσκου 2, Κολoντρόβτσι 2, Βάνσικ, Ζενκ 1, Ρέμες, Γκαβρίς.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης 3, Μπιτάτζε, Νταλάπας 2, Καλαϊτζής, Μουρατίδης, Παπάκος 2, Γούνας 5, Κανελλόπουλος, Καπετανάκης 3, Αναγνώστου.