Μιλάνοβιτς: «Χάσαμε πολλές ευκαιρίες - Απαράδεκτη η άμυνα στην κόντρα»

Δηλώσεις μετά την εντός έδρας ήττα του Ολυμπιακού από τη Μπαρτσελονέτα έκανε ο Ιγκόρ Μιλάνοβιτς.

Μιλάνοβιτς: «Χάσαμε πολλές ευκαιρίες - Απαράδεκτη η άμυνα στην κόντρα»

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα με 7-9 από τη Μπαρτσελονέτα στον Πειραιά για το Champions League του πόλο, με τον Ιγκόρ Μιλάνοβιτς να στέκεται στις πολλές ευκαιρίες που έχασαν οι «ερυθρόλευκοι».

Ο Σέρβος τεχνικός συμπλήρωσε μιλώντας για τις κακές επιστροφές στην άμυνα του Ολυμπιακού και τα τέρματα που πέτυχε στην κόντρα η Μπαρτσελονέτα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Χάσαμε 3-4 μεγάλες ευκαιρίες στο τέλος και, γενικότερα, δημιουργήσαμε πολλές φάσεις για να σκοράρουμε από πλεονεκτικές θέσεις, όμως δεν τις αξιοποιήσαμε σωστά. Στο τέλος, η Μπαρτσελονέτα σκόραρε τέρματα στην κόντρα, κάτι που δεν είναι αποδεκτό για την ομάδα μας και πρέπει να μην ξανασυμβεί.

Συνεχίζουμε, κοιτάμε μπροστά. Λυπάμαι που ηττηθήκαμε έτσι, θα δουλέψουμε για να είμαστε καλύτεροι. Μπορούμε να είμαστε καλύτεροι».

Από την πλευρά των παικτών ο Μάρκο Μπίγιατς τόνισε:

«Δεν ξέρω τι έφταιξε στην τελευταία περίοδο, πρέπει να κάτσουμε και να το αναλύσουμε. Σίγουρα, όμως, η Μπαρτσελονέτα ήταν πιο συγκεντρωμένη στα τελευταία κρίσιμα σημεία, εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που είχε, σε αντίθεση με εμάς που δεν το κάναμε, κι έτσι, ήρθε η πρώτη ήττα.

Πρέπει, όπως είπα, να αναλύσουμε το παιχνίδι, να δούμε τι δεν πήγε καλά και να προετοιμαστούμε για το επόμενο ματς, το οποίο θα είναι εξίσου δύσκολο».