Προ Ρέκο – Βουλιαγμένη 14-7: Ήττα στην έδρα των πρωταθλητών Ευρώπης

Η Βουλιαγμένη ηττήθηκε 14-7 από την Προ Ρέκο στην Ιταλία για την 4η αγωνιστική του Α’ Ομίλου του Champions League στο πόλο ανδρών. Τέσσερα στα τέσσερα μετά τον Ολυμπιακό και η Μπαρτσελονέτα. 

Προ Ρέκο – Βουλιαγμένη 14-7: Ήττα στην έδρα των πρωταθλητών Ευρώπης

Η Προ Ρέκο επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και κέρδισε τη Βουλιαγμένη για την 4η αγωνιστική του Α’ Ομίλου στο Champions League.

Ο Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς, προπονητής πλέον του ΝΟΒ, επέστρεψε ως αντίπαλος στην έδρα της Προ Ρέκο που μπήκε δυνατά (5-1, 6-2) και δεν επέτρεψε ποτέ στη Βουλιαγμένη να πιστέψει πως μπορεί να πλησιάσει τους πρωταθλητές Ευρώπης (11-5 ημίχρονο).

Τα οκτάλεπτα: 6-2, 5-2, 2-0, 1-2.

Προ Ρέκο (Σούκνο): Ντελ Λούνγκο, Ντι Φούλβιο 1, Ζαλάνκι 1, Φιλιόλι, Γιάνγκερ 2, Κανέλα 1, Γκράτα 2, Ετσενίκε 2, Ίβοβιτς 2, Βελότο, Αϊκάρντι 1, Χάλοκ 2, Νέγκρι

Βουλιαγμένη (Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος, Αλμύρας, Καλογερόπουλος, Τρούλος 1, Νικολαΐδης 2, Παπασηφάκης 1, Γούντχεντ, Αλαφραγκής 1, Καπότσης 1, Κουρούβανης, Φάρμερ 1, Ανδρεάδης.

Στα άλλα παιχνίδια του ομίλου, είχαμε: Γιαντράν Σπλιτ-Ντιναμό Τιφλίδας 21-7 και Μπαρτσελονέτα-Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς 18-9. Οι Καταλανοί έχουν τέσσερα στα τέσσερα όπως και ο Ολυμπιακός και την επόμενη αγωνιστική (10/1), την πρώτη του νέου έτους, θα έχουμε στον Πειραιά ντέρμπι κορυφής.