Μαργαρίτα Πλευρίτου: «Έβδομος ευρωπαϊκός τίτλος και το συναίσθημα είναι κάθε φορά μοναδικό»

Η αρχηγός Μαργαρίτα Πλευρίτου είπε μετά την κατάκτηση του Super Cup πως κάθε φορά το συναίσθημα είναι μοναδικό. Οι δηλώσεις των κοριτσιών του Ολυμπιακού. 

Μαργαρίτα Πλευρίτου: «Έβδομος ευρωπαϊκός τίτλος και το συναίσθημα είναι κάθε φορά μοναδικό»

Ένας ακόμη Ευρωπαϊκός τίτλος για την Μαργαρίτα Πλευρίτου. Η αρχηγός είναι μέσα και στα επτά Ευρωπαϊκά.

«Έβδομος ευρωπαϊκός τίτλος και το συναίσθημα είναι κάθε φορά μοναδικό. Είμαι περήφανη που είμαι μέλος σε μία τέτοια ομάδα, με τόση μεγάλη ποιότητα και σε κάθε παιχνίδι, δείχνουμε την ομαδικότητα μας, παίρνοντας τελικά αυτό που αξίζουμε», είπε η Μαργαρίτα Πλευρίτου.

Η αδερφή της, Ελευθερία που δεν κατάφερε να αγωνιστεί λόγω ενός προβλήματος, τόνισε: «Καταφέραμε τον πρώτο μεγάλο στόχο της σεζόν. Άλλος ένας ευρωπαϊκός τίτλος, ενώ έχουμε παίξει 11 τελικούς μέσα σε εννιά χρόνια, κάτι που αποδεικνύει ότι αυτή η ομάδα έχει φτιαχτεί για μεγάλα πράγματα! Σήμερα, δεν μπορούσα να αγωνιστώ λόγω τραυματισμού, αλλά ένιωθα σαν να ήμουν και εγώ εκεί, με την ομάδα να δείχνει κάθε φορά την ποιότητα της και φυσικά, όλες θέλουμε να νικάμε και να κατακτήσουμε στο τέλος όλους τους στόχους της σεζόν».

Χρυσή Διαμαντοπούλου: «Δεν έχει ταβάνι αυτή η ομάδα και νομίζω, δε θα χορτάσουμε ποτέ από τίτλους! Κάθε φορά επιδιώκουμε το καλύτερο και ελπίζω και αυτή τη χρονιά να τα πάρουμε όλα».

Βάσω Πλευρίτου: «Ακόμα ένα τρόπαιο και έβδομος ευρωπαϊκός τίτλος με τρία LEN Super Cup. Επιτεύχθηκε ο πρώτος στόχος της χρονιάς και παρόλο που είχαμε μία σημαντική απώλεια στην ομάδα μας (σ.σ. Ελ. Πλευρίτου), δεν επηρεαστήκαμε και παίξαμε πολύ καλά, φτάνοντας και πάλι στη νίκη στον τίτλο».

Ιωάννα Χυδηριώτη: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, ειδικά όταν βλέπω τους φιλάθλους του Ολυμπιακού να ζουν με πάθος το παιχνίδι και να τραγουδούν συνθήματα για εμάς! Είμαι σίγουρη ότι είναι έρχονται και άλλα τρόπαια! Είμαι ευτυχισμένη για αυτή την επιτυχία, ο πρώτος μου τίτλος στον Ολυμπιακό».

Στεφανία Σάντα: «Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, όπως κάθε τελικός! Ως νέο μέλος της ομάδας, νιώθω ευλογημένη που μπορώ να νιώσω τέτοιες στιγμές στην καριέρα μου. Προσπαθήσαμε όλες πάρα πολύ, βρήκαμε τα γκολ στην επίθεση και τελικά, πήραμε την κούπα».

Χριστίνα Σιούτη: «Ήταν ένας τελικός που περιμέναμε πώς και πώς και δεν μπορώ να φανταστώ καλύτερο τρόπο για να κλείσει το 2022. Είμαστε ευχαριστημένες από την άμυνά μας και δείξαμε, ότι είμαστε ακόμα πρωταθλήτριες Ευρώπης και είμαστε στην κορυφή! Περιμένουμε, τώρα, τα επόμενα παιχνίδια, ενώ ο στόχος παραμένει να βρεθούμε και πάλι σε τελικούς και να τους κατακτήσουμε».

Φωτεινή Τριχά: «Όλα τα συναισθήματα είναι απίστευτα. Νιώθω πολύ χαρούμενη για όλο αυτό που ζω σε τόσο μικρή ηλικία και πιστεύω, θα συνεχίσουμε δυναμικά για να έχουμε και στην πορεία τα αποτελέσματα που θέλουμε. Ο προσωπικός μου στόχος είναι να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό κάθε φορά, ώστε να βοηθάω την ομάδα όσο μπορώ, προκειμένου να πετυχαίνουμε τους στόχους που θέτουμε».