Μιλάνοβιτς: «Παίξαμε εξαιρετικά, με φοβερή άμυνα και διάθεση»

Δηλώσεις για την μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Ντιναμό Τιφλίδας για το Champions League του πόλο παραχώρησε ο Ιγκόρ Μιλάνοβιτς.

Μιλάνοβιτς: «Παίξαμε εξαιρετικά, με φοβερή άμυνα και διάθεση»

Σαρωτικός ήταν ο Ολυμπιακός στη 2η αγωνιστική του Β' Ομίλου του Champions League του πόλο, πετυχαίνοντας εκτός έδρας νίκη επί της Ντιναμό Τιφλίδας με 9-21.

Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων», Ιγκόρ Μιλάνοβιτς, έδωσε το εύσημα στους παίκτες του για τη διάθεση και την εκπληκτική του άμυνα.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, έπαιξαν εξαιρετικό πόλο, με ωραία άμυνα. Βρήκαμε τις λύσεις στην επίθεση, παίζοντας με μεγάλη διάθεση, βρίσκοντας τέρματα και στην κόντρα. Πραγματικά, συγχαρητήρια στους αθλητές μου, για άλλη μια φορά. Προχωράμε βήμα-βήμα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Γιάννης Φουντούλης, που πέτυχε 7 γκολ, δήλωσε με τη σειρά του: «Πετύχαμε τη δεύτερη νίκη μας στη διοργάνωση, σε ένα παιχνίδι που δεν υπήρχαν περιθώρια για λάθη. Αγωνιστήκαμε με μεγάλη συγκέντρωση και ενέργεια σε άμυνα και επίθεση και πετύχαμε μια ευρεία νίκη, παίζοντας σε υψηλό επίπεδο σε όλη τη διάρκεια, όπως μας ζήτησε και ο προπονητής μας.

Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά και το επόμενο διάστημα, πέρα από τα ματς του πρωταθλήματος, θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται για το επόμενο μας παιχνίδι στο Σπλιτ».

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης εδώ.