Βουλιαγμένη – Μπαρτσελονέτα 7-11: Πρώτη ήττα για τον ΝΟΒ (highlights)

Η Μπαρτσελονέτα πέρασε από τον Πειραιά, υποχρεώνοντας τη Βουλιαγμένη στην πρώτη της ήττα (7-11) στον Α’ όμιλο του Champions League στο πόλο ανδρών. Δύο στα δύο οι Ισπανοί. 

Βουλιαγμένη – Μπαρτσελονέτα 7-11: Πρώτη ήττα για τον ΝΟΒ (highlights)

Πιο έμπειρη η Μπαρτσελονέτα, είχε τις λύσεις στο τρίτο οκτάλεπτο αλλά και στα τελευταία λεπτά και πήρε δίκαια τη νίκη στον Πειραιά με αντίπαλο τη Βουλιαγμένη, για τη 2η αγωνιστική του Α’ Ομίλου του Champions League.

Σε ένα σκληρό παιχνίδι, η Βουλιαγμένη άνοιξε το σκορ με πέναλτι του Παπασηφάκη, με την Μπαρτσελονέτα να απαντάει, να περνάει μπροστά αλλά τις δυο ομάδες να βαδίζουν μαζί μέχρι το τέλος του ημιχρόνου (2-2, 3-3, 3-4).

Η ζημιά έγινε στο τρίτο οκτάλεπτο με τους Μπούστος, Μπιέλ να σκοράρουν από δύο τέρματα, την Μπαρτσελονέτα να βρίσκει λύσεις στον παίκτη παραπάνω, σε αντίθεση με τη Βουλιαγμένη που δεν είχε καλές επιλογές στην επίθεση, δέχθηκε τέσσερα τέρματα και έτσι οι Ισπανοί ξέφυγαν με 8-4. Ο Τρούλος στον παίκτη παραπάνω, 52 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος μείωσε σε 8-5 για τη Βουλιαγμένη που έπρεπε να κάνει υπέρβαση στο φινάλε για να επιστρέψει.

Ο Μάριος Καπότσης από την περιφέρεια στην πρώτη επίθεση της τελευταίας περιόδου μείωσε ακόμη περισσότερο (6-8) και ο ΝΟΒ είχε τις ευκαιρίες, βγάζοντας 2-3 καλές άμυνες να πάει το ματς στο γκολ, κάτι που δεν έγινε.

Η Μπαρτσελονέτα που είναι έμπειρη ομάδα, με πέναλτι του Περόνε και κόντρα του Παβιγιάρ πήγε το παιχνίδι ξανά στο +4 (6-10), σε μισό λεπτό! Με πετυχημένο παραπάνω του Γούντχεντ στο δοκάρι, μετά το τάιμ άουτ του Βουγιασίνοβιτς, ο ΝΟΒ έκανε το 7-10 αλλά ο σπουδαίος Περόνε με υπέροχη προσπάθεια από την περιφέρεια έβαλε τέλος στα όποια όνειρα των παικτών της Βουλιαγμένης για επιστροφή, γράφοντας το 7-11 (2.17 πριν από το τέλος) που ήταν και το τελικό σκορ.

Έτσι η Μπαρτσελονέτα έπιασε στην κορυφή τον Ολυμπιακό με δυο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Οι Ισπανοί στην πρεμιέρα είχαν κερδίσει στην Τιφλίδα την Ντιναμό.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 2-3, 2-4, 2-3.

Βουλιαγμένη (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος, Καστρινάκης, Καλογερόπουλος 1, Τρούλος 2, Νικολαΐδης, Παπασηφάκης 1, Γούντχεντ 1, Αλαφραγκής, Καπότσης 2, Κουρούβανης, Φάρμερ, Ανδρεάδης.

Μπαρτσελονέτα (Έλβις Φάτοβιτς): Αγκίρε, Φάμερα 1, Μάτκοβιτς, Μουνιαρίθ, Ντε Τόρο, Λαρούμπε 1, Παβιγιάρ 2, Πάουλ, Ταχούλ, Περόνε 3, Μπιέλ 2, Μπούστος 2, Πόρτερ.