Len Champions League: Η κλήρωση για Βουλιαγμένη, Πανιώνιο

Διεξήχθη η κλήρωση της β’ προκριματικής φάσης του Len Champions League. Οι αντίπαλοι για Βουλιαγμένη και Πανιώνιο

Len Champions League: Η κλήρωση για Βουλιαγμένη, Πανιώνιο

Καλή ήταν για τη Βουλιαγμένη και αναμενόμενα δύσκολη για τον Πανιώνιο η κλήρωση του Β’ προκριματικού γύρου του Champions League στο πόλο ανδρών. Βέβαια ο Πανιώνιος ποντάρει στην έδρα.

Ο ΝΟΒ κληρώθηκε στον Γ΄ όμιλο, τον μοναδικό με τέσσερις ομάδες, ο οποίος θα φιλοξενηθεί στο Κότορ του Μαυροβουνίου. Φαβορί του γκρουπ είναι η Ουγγρική Όρβοσι, αλλά η Βουλιαγμένη είναι σε θέση να παλέψει για τη δεύτερη προνομιούχο θέση με την οικοδέσποινα Πρίμορατς και την γαλλική Τουρκουάν, η οποία στην Α΄ προκριματική φάση νίκησε τον Πανιώνιο.

Οι «κυανέρυθροι» θα έχουν το αβαντάζ να φιλοξενήσουν τον Δ’ όμιλο στη Νέα Σμύρνη αλλά θα παίξουν με Μπρέσια, Μλάντοστ, Ντούισμπουργκ, Ζαϊμπάς.

Οι αγώνες θα γίνουν από 13 έως 16 Οκτωβρίου (14-16/10 ο όμιλος της Βουλιαγμένης) και οι πρώτοι δύο από κάθε όμιλο προκρίνονται στον 3ο και τελευταίο προκριματικό γύρο του Champions League, ενώ ο τρίτος και ο τέταρτος από κάθε γκρουπ συνεχίζουν στο Euro Cup.

Αναλυτικά η κλήρωση της Β΄ προκριματικής φάσης του Champions League ανδρών:

Α΄ ΟΜΙΛΟΣ (Σπλιτ/Κροατία): Σάμπατς (Σερβία), Γιάντραν Σπλιτ (Κροατία), Βάσας (Ουγγαρία), Σαβόνα (Ιταλία), Στεάουα Βουκουρεστίου (Ρουμανία)

Β΄ ΟΜΙΛΟΣ (Βαρκελώνη/Ισπανία): Μπαρτσελόνα (Ισπανία), Νουαζί Λε Σεκ (Γαλλία), Οραντέα (Ρουμανία), Γιάντραν Χέρτσεγκ Νόβι (Μαυροβούνιο), Βιτόρια Γκιμαράες (Πορτογαλία)

Γ΄ ΟΜΙΛΟΣ (Κότορ/Μαυροβούνιο): Ορβοσι (Ουγγαρία), ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ, Τουρκουάν (Γαλλία), Πρίμορατς Κότορ (Μαυροβούνιο)

Δ΄ ΟΜΙΛΟΣ (Νέα Σμύρνη): Μπρέσια (Ιταλία), Ντούισμπουργκ (Γερμανία), Μλάντοστ Ζάγκρεμπ (Κροατία), ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, Ζαϊμπας (Λιθουανία)