Η Φερεντσβάρος ευχαρίστησε τον Βάμος που υπογράφει στον Ολυμπιακό

Η Φερεντσβάρος παρουσίασε την Τετάρτη (8/6) τα νέα της μεταγραφικά αποκτήματα ενώ αποχαιρέτησε και τον Μάρτον Βάμος, ο οποίος θα ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό. 

Η Φερεντσβάρος ευχαρίστησε τον Βάμος που υπογράφει στον Ολυμπιακό

Τα τυπικά απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μάρτον Βάμος στον Ολυμπιακό. Ο διεθνής άσος μετά το τέλος του Final 8 στο Βελιγράδι ανακοίνωσε πως φεύγει από τη Φερεντσβάρος και θα συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό. Δεν είπε ομάδα αλλά έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό.

Την Τετάρτη (8/6) η Φερεντσβάρος στην επίσημη παρουσία της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ανακοίνωσε τον Στέλιο Αργυρόπουλο αλλά και αποχαιρέτησε τον Μάρτον Βάμος, ο οποίος την τελευταία πενταετία με την ομάδα της Βουδαπέστης κατέκτησε τα πάντα.

«Ο Μάρτον Βάμος συνεχίζει την καριέρα του στο εξωτερικό. Έχει κερδίσει ό,τι μπορούσε με την ομάδα τα τελευταία πέντε χρόνια. Η κατηγορία των αριστερόχειρων έχει διαχρονικά πλεονεκτήματα και το γεγονός πως η Φερεντσβάρος έφτασε στην κορυφή μπορεί ακόμα να ισχυριστεί ότι είναι ένας από τους ισχυρότερους λόγους. Για άλλη μια φορά, θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε για την ταπεινή δουλειά που έχει κάνει για την ομάδα και τον σύλλογο, εμπλουτίζοντας το βιβλίο ιστορίας της ομάδας με ένα ανεξίτηλο κεφάλαιο», αναφέρει μεταξύ άλλων η Φερεντσβάρος.