Νόβι Μπέογκραντ: Έχασε τον τελικό αλλά ενισχύεται με Σκουμπάκη, Γρανάδος και Ράντοσλαβ Φιλίποβιτς

Η Νόβι Μπέογκραντ στην πρώτη της χρονιά στο Champions League έφτασε στον τελικό αλλά έχασε από την Προ Ρέκο. Οι Σέρβοι…ρίχνουν κι άλλα λεφτά και παίρνουν τους Σκουμπάκη, Γρανάδος και Ράντοσλαβ Φιλίποβιτς. 

Νόβι Μπέογκραντ: Έχασε τον τελικό αλλά ενισχύεται με Σκουμπάκη, Γρανάδος και Ράντοσλαβ Φιλίποβιτς

Στη Νόβι Μπέογκραντ δεν σταματάνε στην απώλεια του Champions League και σύντομα θα ανακοινώσεις τρεις σπουδαίες μεταγραφές που θα ανεβάσουν ακόμη περισσότερο το επίπεδο της ομάδας του Ιγκόρ Μιλάνοβιτς.

Η Νόβι που όλη τη σεζόν είχε θέματα με την άμυνά της αλλά και τη θέση του τερματοφύλακα, έχει δώσει τα χέρια με τον εξαιρετικό Έλληνα αμυντικό Δημήτρη Σκουμπάκη (αναμφίβολα ένας από τους καλύτερους στον κόσμο) ο οποίος δεν μένει στη Βουλιαγμένη ενώ πήρε και τον 24χρονο κίπερ Ράντοσλαβ Φιλίποβιτς, ο οποίος ξεχώρισε φέτος με το σκουφάκι της Σάμπατς.

Από εκεί και πέρα, εντός των ημερών θα ανακοινωθεί και η απόκτηση του Ισπανού Γρανάδος. Ένας φοβερός περιφερειακός, ο οποίος αφήνει την Μπαρτσελονέτα για να συνεχίσει την καριέρα του στη Νόβι Μπέογκραντ που μπορεί να έχασε το Ευρωπαϊκό με την πρώτη αλλά δεν σταματάει, ρίχνει κι άλλα χρήματα για να φτάσει στην κορυφή της Ευρώπης.

Φυσικά στην ομάδα συνεχίζει ο Άγγελος Βλαχόπουλος, ο οποίος θα έχει μαζί του και τον Δημήτρη Σκουμπάκη. Ο τελευταίος μετά τα Χανιά, τον ΑΝΟ Γλυφάδας, τον Ολυμπιακό και τη Βουλιαγμένη κάνει το επόμενο βήμα και θα παίξει για πρώτη φορά στο εξωτερικό.