Ολυμπιακός – Νόβι Μπέογκραντ: Τι λένε οι Σέρβοι για τον αγώνα στον Πειραιά

Η Νόβι Μπέογκραντ θέλει το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό (20/4, 16.45) στον Πειραιά για να τερματίσει όσο το δυνατό πιο ψηλά στον Α’ Όμιλο. 

Ολυμπιακός – Νόβι Μπέογκραντ: Τι λένε οι Σέρβοι για τον αγώνα στον Πειραιά

Ο διεθνής Έλληνας περιφερειακός Άγγελος Βλαχόπουλος δεν θα παίξει κόντρα στον Ολυμπιακό. Έχει σπάσει τη μύτη του και είναι εκτός, ενώ δεν υπολογίζεται και ο Βούτσινιτς.

Στη Σερβία γράφουν πως είναι αμφίβολος και ο φοβερός αριστερόχειρας Ντούσαν Μάντιτς.

«Έχουμε μπροστά μας έναν αγώνα-πρόκληση στην Αθήνα. Ο Ολυμπιακός έχει μια πολύ δυνατή ομάδα, από τις καλύτερες σε όλη την Ευρώπη. Είναι πάντα σκληροί, ειδικά όταν παίζουν εντός έδρας. Πρέπει να κερδίσουν αν θέλουν να έχουν ελπίδες για να προκριθούν στο φάιναλ 8. Πιστεύω όμως στην ομάδα μου. Είμαι σίγουρος ότι όλοι οι παίκτες θα αφοσιωθούν στη νίκη αυτού του παιχνιδιού και ελπίζω ότι θα έχουμε μια πολύ καλή εμφάνιση» είπε ο προπονητής της Νόβι Μπέογκραντ και μορφή της παγκόσμιας υδατοσφαίρισης, Ιγκόρ Μιλάνοβιτς.

Ο άσος των Σέρβων Ντράσκο Γκογκόφ από την πλευρά του στάθηκε στον Φίλιπ Φιλίποβιτς: «Είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Ο πιο δύσκολος αντίπαλος, αλλά είναι πάντα μεγάλη τιμή και χαρά να παίζεις απέναντί του. Δεν έχουμε κανένα είδος πίεσης, αλλά θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε για να τερματίσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά στη βαθμολογία».