Ολυμπιακός: Με Νόβι Μπέογκραντ στον Πειραιά

Ο Ολυμπιακός στο Len Champions League υποδέχεται τη Μ. Τετάρτη (20/4, 16.45) τη Νόβι Μπέογκραντ, για την 13η αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Ολυμπιακός: Με Νόβι Μπέογκραντ στον Πειραιά

Μετά την κατάκτηση του 23ου Κυπέλλου της Ιστορίας της, η ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού επιστρέφει στο Champions League.

Τη Μεγάλη Τετάρτη (20/4), οι Κυπελλούχοι Ελλάδας αντιμετωπίζουν τη διοργανώτρια του Final-8, Νόβι Μπέογκραντ, την οποία υποδέχονται στις 16:45 (ΕΡΤ 3) στον Πειραιά, για τη 13η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του κορυφαίου ευρωπαϊκού διασυλλογικού θεσμού.

Ο Ολυμπιακός δεν κρατά την τύχη στα χέρια του, όσον αφορά στην πρόκριση του Final-8 του Champions League, θέλει να διεκδικήσει όλες τις πιθανότητες, για αυτό και την Μεγάλη Τετάρτη θέλει μόνο νίκη κόντρα στη σερβική ομάδα.

«Αύριο έχουμε ένα πολύ δύσκολο αγώνα, ο τελευταίος που θα δώσουμε στην έδρα μας, μπροστά στον κόσμο μας, για το Champions League. Μετά την εμφάνιση που είχαμε κόντρα στην Φερεντσβάρος, θέλουμε να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο, για εμάς, αλλά και για τον κόσμο μας και να πανηγυρίσουμε μία ακόμη νίκη στον Πειραιά. Η Νόβι Μπέογκραντ είναι μια πολύ καλή ομάδα, αλλά εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και πιστεύω, θα παίξουμε καλά και θα κερδίσουμε τον αγώνα», είπε ο Κροάτης τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Μάρκο Μπίγιατς.