Ολυμπιακός: Κάλεσμα Δερβίση στον κόσμο για τον…τελικό με τη Φερεντσβάρος

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του το Σάββατο (9/4) έναν…τελικό στο Champions League στο πόλο ανδρών. Υποδέχεται τη Φερεντσβάρος και ο Γιώργος Δερβίσης ζήτησε από τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα. 

Ολυμπιακός: Κάλεσμα Δερβίση στον κόσμο για τον…τελικό με τη Φερεντσβάρος

Κάλεσμα στον κόσμο, για ένα γεμάτο «Πέτρος Καπαγέρωφ» το Σάββατο (9/4, 19:15) στον… τελικό με την Φερεντσβάρος, για την 12η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, έκανε ο διεθνής πολίστας της ομάδας πόλο ανδρών του Ολυμπιακού, Γιώργος Δερβίσης.

Αναλυτικά, ο διεθνής άσος των νταμπλούχων Ελλάδας δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:

«Το προσεχές ματς με την Φερεντσβάρος στην έδρα μας είναι… τελικός! Έχουμε σχεδόν μια βδομάδα μπροστά μας να προετοιμαστούμε για αυτό το ματς με μία δύσκολη ομάδα. Πέραν του ότι χρειαζόμαστε και θέλουμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, θέλουμε να παίξουμε και καλό πόλο.

Στόχος μας είναι το Final-8 και θα κάνουμε τα πάντα για να βρεθούμε εκεί! Θέλουμε τον κόσμο μας δίπλα μας, στο σπίτι μας, για να καταφέρουμε να πετύχουμε μια μεγάλη νίκη που χρειαζόμαστε πολύ.

Ο κόσμος μας είναι πάντα ο έξτρα παίκτης της ομάδας μας, η ώθηση που μας δίνει στους αγώνες είναι μεγάλη και την θέλουμε και σε αυτόν τον… τελικό, το Σάββατο».