Ξενάκη: «Στο ψηλότερο σκαλί της Ευρώπης ξανά!»

Η Έλενα Ξενάκη μίλησε για το Final-4 της LEN Euroleague στον Πειραιά και τον ημιτελικό του Σαββάτου (2/4, 17.00) κόντρα στη Ουίπεστ.

Ξενάκη: «Στο ψηλότερο σκαλί της Ευρώπης ξανά!»

Το μήνυμα της για το Final-4 της Euroleague στο «Πέτρος Καπαγέρωφ» (2-3/4) έστειλε η φουνταριστή της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, Έλενα Ξενάκη, μέσω δηλώσεων της στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη.

Αναλυτικά, η διεθνής πολίστρια των πρωταθλητριών Ευρώπης δήλωσε:

«Χαίρομαι που βλέπω την ομάδα μου να είναι στον υψηλότερο βαθμό ετοιμότητας την καταλληλότερη στιγμή, αλλά θέλω να την δω και στο υψηλότερο σκαλί της Ευρώπης, ξανά, για δεύτερη σερί χρονιά! Όπως ανέφερα, η ομάδα μας είναι πολύ καλά προετοιμασμένη ως τώρα και αυτό με γεμίζει με πολλή αισιοδοξία για τους επερχόμενους αγώνες του Final-4 της Euroleague.

Θεωρώ, πως με την παρουσία του κόσμου μας, θα έχουμε την απαραίτητη ώθηση, προκειμένου να φτάσουμε στην κατάκτηση του τίτλου. Η διοργάνωση αυτή είναι γιορτή, θέλουμε να έρθει ο κόσμος μας και να τα δώσουμε όλα, ώστε να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί. Θα τα δώσουμε όλα, για την κορυφή της Ευρώπης, μπορούμε να το καταφέρουμε».