Ιόλη Μπενέκου: «Εύχομαι από εδώ και πέρα να σηκώνουμε συνέχεια Ευρωπαϊκά»

Ο Εθνικός ύστερα από 12 χρόνια κατέκτησε το Κύπελλο Ευρώπης στο πόλο γυναικών. Η Ιόλη Μπενέκου στάθηκε στην παρουσία των φίλων της ομάδας του Πειραιά στον τελικό με την Ντουναϊσβάρος

Ιόλη Μπενέκου: «Εύχομαι από εδώ και πέρα να σηκώνουμε συνέχεια Ευρωπαϊκά»

Η πολίστρια του Εθνικού, Ιόλη Μπενέκου μίλησε στην ιστοσελίδα του τμήματος για την κατάκτηση του Len Trophy.

«Αισθάνομαι μεγάλη ανακούφιση, αισθάνομαι πάρα πολύ μεγάλη χαρά. Δεν έχω ξαναβρεθεί μπροστά σε τόσο κόσμο, παίζω πόλο από τα 9 μου και πραγματικά δεν έχω ξαναδεί τόσο κόσμο, δεν έχω ξανανιώσει έτσι. Αυτή η ένταση των οπαδών, αυτό το πάθος, μας έκανε να είμαστε συγκεντρωμένες από το πρώτο λεπτό και ήτανε από τις πιο σημαντικές αναμνήσεις στη ζωή μου», τόνισε αρχικά η Ιόλη Μπενέκου.

Για την παρουσία του κόσμου, σχολίασε: «Μας βοήθησε πάρα πολύ. Ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόμασταν, μας έδωσαν δύναμη από το πρώτο λεπτό. Ακόμα και όταν ήμασταν στον πάγκο αλλά και όταν μπαίναμε πάλι στο νερό ήταν κάτι το απίστευτο. Δε ξέρω αν θα μπορούσαμε να τα καταφέρουμε χωρίς αυτούς, ήταν πραγματικά μοναδικοί».

Για την κατάκτηση του τροπαίου: «Είναι απίστευτο, είναι το πρώτο μου Ευρωπαϊκό και εύχομαι από εδώ και πέρα να σηκώνουμε συνέχεια Ευρωπαϊκά»!