Σαμπαντέλ: Μεταγραφή πριν από το φάιναλ φορ στον Πειραιά

Η Σαμπαντέλ είναι φαβορί για να βρεθεί στον τελικό της Κυριακής (3/4) στο φάιναλ φορ της EuroLeague γυναικών στον Πειραιά. Μάλιστα θα έχει στο ρόστερ της και την Καναδή, Μόνικα Έγκενς. 

Σαμπαντέλ: Μεταγραφή πριν από το φάιναλ φορ στον Πειραιά

Η ισπανική ομάδα έχει γεμάτο ρόστερ, ενώ θα διεκδικήσει το ευρωπαϊκό έχοντας στο ρόστερ της και τη Μόνικα Έγκενς. Η διεθνής Καναδή που έπαιξε και στον Ολυμπιακό με επιτυχία βρίσκεται ήδη στην Ισπανία, έχει ξεκινήσει προπονήσεις και θα αγωνιστεί στο φάιναλ φορ με το σκουφάκι της Σαμπαντέλ.

Είναι μια μεταγραφή της τελευταίας στιγμής που σαφώς κάνει ακόμη πιο δυνατή την ισπανική ομάδα. Η Έγκενς είναι μια παίκτρια με εμπειρίες, ξέρει τη διοργάνωση και μπορεί να δώσει πολλά σε άμυνα και επίθεση. Βέβαια δεν είναι από την αρχή της σεζόν στη Σαμπαντέλ, δεν ξέρει καλά τον τρόπο παιχνιδιού, αλλά όταν μιλάμε για παίκτριες σε αυτό το επίπεδο, είναι ικανές με 2-3 προπονήσεις να μπουν στο κλίμα.

Η Σαμπαντέλ είχε δηλώσει στην EuroLeague την Έγκενς και περίμενε να έρθει από τον Καναδά. Έχει δικαίωμα φυσικά να αγωνιστεί, αφού στην Ευρώπη δεν υπάρχει περιορισμός.