Μπαρτσελονέτα: Ο Κροάτης τεχνικός Έλβις Φάτοβιτς αποθεώνει τον Ολυμπιακό

Φτιαγμένος για να κατακτήσει το Champions League είναι ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τον προπονητή της Μπαρτσελονέτα, Έλβις Φάτοβιτς. 

Μπαρτσελονέτα: Ο Κροάτης τεχνικός Έλβις Φάτοβιτς αποθεώνει τον Ολυμπιακό

Ο σπουδαίος Κροάτης Έλβις Φάτοβιτς εδώ και λίγους μήνες είναι στην Μπαρτσελονέτα. Άφησε την Εθνική Αυστραλίας και επέστρεψε για να εργαστεί στην Ευρώπη. Αποθέωσε τον Ολυμπιακό ο προπονητής των Ισπανών: «Παίζουμε απέναντι σε με μια πολύ καλή ομάδα, με σπουδαίους παίκτες με μεγάλη πείρα και επιτυχίες. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που δημιουργήθηκε για να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ. Από τον Ολυμπιακό γνωρίσαμε την πιο βαριά ήττα μας αυτήν τη σεζόν. Σίγουρα έχουμε το πιο δύσκολο ματς μπροστά μας. Νομίζω ότι και οι δύο ομάδες είναι σε καλύτερη κατάσταση από ό,τι πριν από λίγους μήνες. Ανυπομονούμε για αυτό το ματς και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Ο διεθνής Ισπανός περιφερειακός Άλβαρο Γρανάδος από την πλευρά του τόνισε: «Είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας αυτός που έχουμε μπροστά μας με τον Ολυμπιακό. Από τη μια πλευρά η νίκη θα τονώσει την αυτοπεποίθησή μας και θα μας κάνει να πιστέψουμε πως είμαστε μια ομάδα που μπορεί να αντιμετωπίσει οποιονδήποτε. Από την άλλη θα μας φέρει σε έναν πολύ καλό δρόμο, με σκοπό φυσικά να περάσουμε στο φάιναλ 8. Το μόνο πισωγύρισμα ήταν αυτό το διάλειμμα ενός μήνα, χωρίς ευρωπαϊκά παιχνίδια, αλλά ήταν το ίδιο για όλους, οπότε δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Πρέπει να το ξεπεράσουμε και να μπούμε στην πισίνα με τη μέγιστη συγκέντρωση και με την επιθυμία να πάρουμε αυτήν τη νίκη εντός έδρας».

Τέλος, ο επίσης διεθνής άσος Μάρτιν Φάμερα σημείωσε: «Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα με παίκτες που διαθέτουν ποιότητα. θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, οπότε πρέπει να δώσουμε το 100%. Είναι θετικό για εμάς που παίζουμε στην έδρα μας. Πρέπει να μπούμε στις θέσεις που οδηγούν στο φάιναλ 8, γιατί η φάση των ομίλων ολοκληρώνεται σιγά σιγά».