Πλευρίτου: «Στην κορυφή της Ευρώπης με τον κόσμο μας»

Ανυπόμονη για το Final-4 της Euroleague που θα γίνει στον Πειραιά δήλωσε η περιφερειακή της ομάδας πόλο γυναικών του Ολυμπιακού, Ελευθερία Πλευρίτου

Πλευρίτου: «Στην κορυφή της Ευρώπης με τον κόσμο μας»

Την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον ευρωπαϊκό τίτλο της θα έχει η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού, στο Final-4 της Euroleague που θα διεξαχθεί στον Πειραιά (2-3/4). Ανυπόμονη δήλωσε η περιφερειακή της ομάδας, Ελευθερία Πλευρίτου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η διεθνής πολίστρια των πρωταθλητριών Ευρώπης:

«Μετράω αντίστροφα τις μέρες μέχρι το Σάββατο που ξεκινά το Final-4 της Euroleague. Ο στόχος μας είναι πολύ μεγάλος και σίγουρα, έχουμε πολύ άγχος ως πρωταθλήτριες Ευρώπης και ως φαβορί. Είναι δύσκολο να κατακτήσεις την κορυφή, αλλά πιο δύσκολο να μείνεις εκεί. Και εμείς αυτό θα επιδιώξουμε! Θέλουμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας και χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας, στο πλευρό μας. Η ομάδα είναι έτοιμη και πολύ καλά προετοιμασμένη για τα παιχνίδια. Θέλω να ξαναζήσουμε το 2015, τότε που κατακτήσαμε το ευρωπαϊκό μέσα σε ένα γεμάτο Παπαστράτειο και με μια μοναδική ατμόσφαιρα. Ο κόσμος μας είναι η κινητήριος δύναμη μας και ο έξτρα παίκτης που χρειαζόμαστε στα παιχνίδια».