Φιλίποβιτς: «Η πρόκληση είναι μεγάλη»

Ο Σέρβος άσος του Ολυμπιακού, Φίλιπ Φιλίποβιτς έκανε λόγο για μια μεγάλη πρόκληση, μιλώντας για τον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο την Μπαρτσελονέτα. 

Φιλίποβιτς: «Η πρόκληση είναι μεγάλη»

Ο Σέρβος σούπερ σταρ του Ολυμπιακού, Φίλιπ Φιλίποβιτς τόνισε για το παιχνίδι με αντίπαλο την Μπαρτσελονέτα για το Champions League στο πόλο ανδρών:

«Ελπίζουμε να κερδίσουμε την Μπαρτσελονέτα, θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση στο Final-8 της διοργάνωσης, αλλά σίγουρα, δεν είναι εύκολο. Είμαστε λίγο άτυχοι φέτος, τη μία παίζουμε με γεμάτο ρόστερ, την άλλη λείπουν δυο-τρεις παίκτες, είναι μια περίεργη χρονιά. Ξέρουμε τι θέλουμε να πετύχουμε στην Βαρκελώνη, είναι μια πρόκληση για εμάς να πάρουμε τρεις βαθμούς εκεί.

Στον αθλητισμό πρέπει να πιστεύεις στον εαυτό σου, πρέπει να βλέπεις θετικά μέχρι το φινάλε. Είχαμε ένα καλό ματς το Σάββατο στο πρωτάθλημα, προσπαθήσαμε να ανεβάσουμε ρυθμούς και να έχουμε καλό κλίμα για την προετοιμασία μας για το ματς με την Μπαρτσελονέτα. Η πρόκληση είναι μεγάλη, θέλουμε να πάρουμε τη νίκη σε μία ζεστή πισίνα, κόντρα στην Μπαρτσελονέτα.

Θα πάμε με όλη την ομάδα, δεν ξέρω όμως πόσο 100% έτοιμοι θα είμαστε όλοι, πρέπει όμως να πιστεύουμε, να έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα και να έχουμε στόχο την επιτυχία για το ματς την Τετάρτη».