Μουρίκης: «Δεν επιτρέπεται να δεχόμαστε 12 γκολ»

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Μουρίκης μετά το 12-12 με τη Βουλιαγμένη είπε πως η ομάδα του δεν επιτρέπεται να δέχεται 12 γκολ. Η τοποθέτηση του Θοδωρή Βλάχου. 

Μουρίκης: «Δεν επιτρέπεται να δεχόμαστε 12 γκολ»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος μετά το 12-12 με τη Βουλιαγμένη είπε: «Πολύ δυνατό παιχνίδι. Ελέγχαμε το ματς στη μεγαλύτερη διάρκεια, αλλά νομίζω δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε για ένα ντέρμπι με τη Βουλιαγμένη, ίσως λόγω της διαφοράς των βαθμών και επειδή δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον το παιχνίδι.

Πριν από λίγες ημέρες στον Λαιμό, ήμασταν πιο αποφασισμένοι. Σήμερα, είχαμε προβλήματα στην άμυνα, δεχθήκαμε πολλά γκολ, εύκολα γκολ και το πληρώσαμε. Όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, έχουμε πολλά να δούμε, να αναλύσουμε, να βελτιώσουμε».

Ο αρχηγός Κώστας Μουρίκης από την πλευρά του ανέφερε: «Ήταν ένα περίεργο το παιχνίδι, ξεκινήσαμε καλά, ελέγχαμε τον αγώνα, αλλά στο τέλος κάναμε κάποια λάθη, ειδικά στην άμυνα. Τις νίκες, τα πρωταθλήματα, τα Κύπελλα, τα δίνει η άμυνα, το έχω πει πολλές φορές. Σήμερα, δεχθήκαμε 12 γκολ, δεν επιτρέπεται.

Το ματς σήμερα ήταν βαθμολογικά αδιάφορο, αλλά θέλουμε να εμφανιστούμε έτοιμοι στη Βαρκελώνη, με την Μπαρτσελονέτα. Αυτή η ισοπαλία ίσως μας κάνει να σκεφτούμε κάποια πράγματα και να τα βελτιώσουμε».