Ολυμπιακός – Μπρέσια: Από το τμήμα μελών και φιλάθλων τα 30 εισιτήρια

Ο Ολυμπιακός την Τρίτη (8/2, 19.15) υποδέχεται την Μπρέσια για το LEN Champions League. Η ενημέρωση της διοίκησης για τα εισιτήρια

Ολυμπιακός – Μπρέσια: Από το τμήμα μελών και φιλάθλων τα 30 εισιτήρια

Ανακοίνωση για τα 30 εισιτήρια του αγώνα με αντίπαλο την Μπρέσια εξέδωσε η διοίκηση του Ολυμπιακού.

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ενόψει του αγώνα με την Mπρέσια, για την 9η αγωνιστική του Champions League, που θα διεξαχθεί την Τρίτη 8/2/2022 με ώρα έναρξης 19:15 στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο και σύμφωνα με τα νέα Υγειονομικά Πρωτόκολλα, ενημερώνει τους φιλάθλους και τα Μέλη μας για τα εξής:

Λόγω του περιορισμού της παρουσίας φιλάθλων σε ποσοστό 10%, δεν θα ισχύσει το δικαίωμα ελεύθερης εισόδου για τους κατόχους Κάρτας Μέλους της σεζόν 2021-2022.

Η διάθεση των συνολικά 30 εισιτηρίων, η τιμή των οποίων ανέρχεται στα 5€, θα πραγματοποιείται αποκλειστικά από το Τμήμα Μελών και Φιλάθλων, μέχρι την εξάντλησή τους, την Δευτέρα (7/2) και την Τρίτη (8/2) και ώρες 10:00-18:00.

Τα εισιτήρια διαρκείας σε διακεκριμένες θέσεις ισχύουν κανονικά.

Για την αγορά εισιτηρίου, αλλά και την είσοδο στο γήπεδο, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η προσκόμιση πιστοποιητικού εμβολιασμού covid-19 (14 ημέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού) ή νόσησης covid-19.

Η χρήση διπλής μάσκας είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ, τόσο κατά την άφιξη στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, όσο και καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής στις εξέδρες, όπως και κατά την αποχώρηση».