Αλεξάνταρ Τσίριτς: «Αφιερωμένη η νίκη στα θύματα της Θύρας 7»

Άψογος ο Ολυμπιακός στον πρώτο μεγάλο αγώνα με τον Αλεξάνταρ Τσίριτς στον πάγκο. Οι δηλώσεις του Σέρβου προπονητή μετά τη νίκη επί της Ντουναϊσβάρος. 

Αλεξάνταρ Τσίριτς: «Αφιερωμένη η νίκη στα θύματα της Θύρας 7»

Ο Σέρβος τεχνικός του Ολυμπιακού, Αλεξάνταρ Τσίριτς είπε για τη νίκη επί της Ντουναϊσβάρος:

«Στο τρίτο οκτάλεπτο, δεν είχαμε τη συγκέντρωση που έπρεπε και είχαμε την ευκαιρία να τελειώσουμε τον αγώνα. Ήταν πολύ ωραίο να βλέπω πόσο αποφασιστικά έπαιζαν οι αθλήτριες μου στην άμυνα. Πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι για μένα, πολύ σημαντικό, όπως και για τις παίκτριες μου και τα καταφέραμε. Τώρα, έχουμε καιρό να προετοιμαστούμε για τις 26/2 και το δεύτερο ματς στην Ουγγαρία. Είχαμε μόνο δύο αλλαγές, για αυτό έπρεπε να είμαστε προσεκτικοί στην άμυνα και αυτό κάναμε. Ελπίζω η Μαργαρίτα να επιστρέψει το συντομότερο. Θέλω να πω, ότι η νίκη αυτή είναι αφιερωμένη στα θύματα της Θύρας 7».

Η Νικόλ Ελευθεριάδου από την πλευρά της σημείωσε: «Σήμερα κάναμε ένα πολύ μεγάλο βήμα, είναι πάρα πολύ σημαντική η νίκη, αλλά και η διαφορά, ώστε να είμαστε πιο ελεύθερες στο παιχνίδι μας στη ρεβάνς. Πιστεύω, η ομάδα έδειξε ότι έχει προσαρμοστεί πολύ καλά με τον νέο προπονητή, όπως και εκείνος. Σίγουρα, είναι ακόμα η αρχή και στη συνέχεια θα είμαστε ακόμα πιο έτοιμες. Ευχαριστούμε τον Δήμο Πειραιά και τον ΟΠΑΝ και τον πρόεδρό του, Ιωσήφ Βουράκη, για τη βοήθειά του στην πραγματοποίηση της διοργάνωσης. Θέλω να πω επίσης, ότι αφιερώνουμε τη νίκη σαν ομάδα στα αδικοχαμένα θύματα της Θύρας 7».