Ολυμπιακός: Από το Τμήμα Μελών και Φιλάθλων τα 30 εισιτήρια για το ματς με την Ντουναϊσβάρος

Η διοίκηση του Ολυμπιακού ενημέρωσε για τη διάθεση των 30 εισιτηρίων για τον αγώνα με αντίπαλο την Ντουναϊσβάρος το Σάββατο (5/2). 

Ολυμπιακός: Από το Τμήμα Μελών και Φιλάθλων τα 30 εισιτήρια για το ματς με την Ντουναϊσβάρος

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ενόψει του αγώνα με την Ντουναϊσβάρος, για τη φάση των «8» της Euroleague, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 5/2/2022 με ώρα έναρξης 18:30 στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο και σύμφωνα με τα νέα Υγειονομικά Πρωτόκολλα, ενημερώνει τους φιλάθλους και τα Μέλη μας για τα εξής:

Λόγω του περιορισμού της παρουσίας φιλάθλων σε ποσοστό 10%, δεν θα ισχύσει το δικαίωμα ελεύθερης εισόδου για τους κατόχους Κάρτας Μέλους της σεζόν 2021-2022.

Η διάθεση των συνολικά 30 εισιτηρίων, η τιμή των οποίων ανέρχεται στα 5€, θα πραγματοποιείται αποκλειστικά από το Τμήμα Μελών και Φιλάθλων, μέχρι την εξάντλησή τους, την Πέμπτη (3/2) και την Παρασκευή (4/2) και ώρες 10:00-18:00.

Τα εισιτήρια διαρκείας σε διακεκριμένες θέσεις ισχύουν κανονικά.

Για την αγορά εισιτηρίου, αλλά και την είσοδο στο γήπεδο, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η προσκόμιση πιστοποιητικού εμβολιασμού covid-19 (14 ημέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού) ή νόσησης covid-19.

Η χρήση διπλής μάσκας είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ, τόσο κατά την άφιξη στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, όσο και καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής στις εξέδρες, όπως και κατά την αποχώρηση».